Wireless usb wifi adaptör önerisi gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? Bütçe 500den fazla olmasa iyi olacaktır
belki de kali için istiyor, usb daha iyi olabilir.usb alma bence pcie al
kali nedir? anakartta wifi ve bluetooth özelliği yok ethernet kablosu kullanamıyorum wifi gerekiyor pcie mi yoksa adaptör mü iyi olur sizce?belki de kali için istiyor, usb daha iyi olabilir.
![]()
Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı özelliklerini incele, 315,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
türkiyede internet hızları aşırı düşük olduğu için fark olmaz diye düşünüyorum.pcie mi yoksa adaptör mü iyi olur sizce?
tabi ki olur ama performans farkı görür müsünüz bilmiyorum.gönderdiğiniz ürün yerine tp link marka bir ürün daha mantıklı olmaz mı? kalite açısından
performans farkı olsun olmasın tp link olarak veya başka marka ama kalitesi iyi bir ürün önerebilir misiniz 300-500 TL'ye kadar düşünüyorumtabi ki olur ama performans farkı görür müsünüz bilmiyorum.