witcher 1-2 oynamadan 3 e başlıcam

Syriux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
1-2 nin hikayesini biliyorum 1 saatlik özetini izledim hikayesinin. hikayeye hakimim ama 1-2 yi oynamadım ve duyduğuma göre 1-2 de yaptığımız seçimler 3 e etki ediyormuş save dosyası aktarınca.witcher 1-2 yi oynamadan seçimlerini yapma gibi bir şansım var mı.ayrıca witcher 3 normal mi alayım yoksa goty edition mu alayım çok fark var mıdır acaba aralarında?mesela normal alınca steam den türkçe gelmiyo yama kurup yapabiliyosun türkçe.goty edition türkçe mi gelir direk?

1-2 nin hikayesini biliyorum 1 saatlik özetini izledim hikayesinin. hikayeye hakimim ama 1-2 yi oynamadım ve duyduğuma göre 1-2 de yaptığımız seçimler 3 e etki ediyormuş save dosyası aktarınca.witcher 1-2 yi oynamadan seçimlerini yapma gibi bir şansım var mı.ayrıca witcher 3 normal mi alayım yoksa goty edition mu alayım çok fark var mıdır acaba aralarında?mesela normal alınca steam den türkçe gelmiyo yama kurup yapabiliyosun türkçe.goty edition türkçe mi gelir direk?
türkçe altyazı var bide menü falan türkçe

Oncekilere gerek yok anlarsin zaten goty de blood and wine var cok guzeldir alabilirsen goty li al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

goty edition da mı
Evet

oyunda her şekilde türkçe dil desteği var yamaya falan gerek yok. eski seçim mevzusu dediğinde senin oyunu oynarken save dosyalarında bu oyun oynandı verisi. olayın manyağı değilsen üff şuna göre şu değişti süper demeyeceksin zaten 1 2 özet izlemişsin boşver saveleri gir direkt oyuna bak dalgana güzel rpg oyunu

normal aldığımı iade edip goty edition mı alıp indireyim aralarında4-5 TL mi ne fark var zaten.yanında da 2 dlc veriyor.hem yamaya da gerek yokmuş.
sen goty sepete ekleyince zaten sendeki kadarının fiyatı düşecektir iade etmene gerek yok

sen goty sepete ekleyince zaten sendeki kadarının fiyatı düşecektir iade etmene gerek yok
allah allah.sepete goty edition ekleyince 22 gözüküyor.ayrıca blood and vine ve hearts of stone dlc si goty edition la birlikte sepette gözüküyor.

allah allah.sepete goty edition ekleyince 22 gözüküyor.ayrıca blood and vine ve hearts of stone dlc si goty edition la birlikte sepette gözüküyor.
normalde hepsi gotynin içinde olması lazım. sepetini tamamen boşaltıp steami kapatıp tekrar başlat bazen bugda kalabiliyor

oyuna girince menüde de 2 dlc indirmeye hazır görünüyor.ben goty almadım 18 e normalini aldım dlc leri kendi verdi bana ek olarak almadım çünkü

oyunda her şekilde türkçe dil desteği var yamaya falan gerek yok. eski seçim mevzusu dediğinde senin oyunu oynarken save dosyalarında bu oyun oynandı verisi. olayın manyağı değilsen üff şuna göre şu değişti süper demeyeceksin zaten 1 2 özet izlemişsin boşver saveleri gir direkt oyuna bak dalgana güzel rpg oyunu
küçük detayların hastasıyım o yüzden sordum.mesela 1. oyunda yan görevini yaptığım adamla 3. oyunda karşılaşsam falan çok iyi olurdu.ayrıca sanırım 2. oyunun sonunda leto yu öldürmemiz veya serbest bırakmamız da 3. oyunun hikayesine etki ediyor diye biliyorum emin değilim spoiler yememek için araştırmadım.

Geri