Neler Yeni

Witcher 1 oynamadan 2 oynamak?

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Selamlar iki oyun da kütüphanemde var fakat witcher 1in oynayış hissiyatı , grafikler vb konularda eksik kaldığını düşünüyorum ilk oyunu atlasam bir şey kaybeder miyim veya kesinlikle önerdiğiniz bir oyun mu,

samet4747

80+ Platinum
Selamlar iki oyun da kütüphanemde var fakat witcher 1in oynayış hissiyatı , grafikler vb konularda eksik kaldığını düşünüyorum ilk oyunu atlasam bir şey kaybeder miyim veya kesinlikle önerdiğiniz bir oyun mu,
Hiç biri oynanmaz(!)

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Ben 1. Oyunu oynamadım
2. Oyunu oynayamadım ilk eğitimde bıraktım bi yandan kılıcı ayarlayıp bi yandan büyü basman lazım çok zor geldi
Ac unity aldım tek tuşla savaşıyosun tertemiz

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
bende ilk oyunu oynamadım fakat hikayeyi çok zor anlarsın sana tavsiyem oynamicaksan en azından 1 in hikayesini izle youtubeden

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 1. Oyunu oynamadım
2. Oyunu oynayamadım ilk eğitimde bıraktım bi yandan kılıcı ayarlayıp bi yandan büyü basman lazım çok zor geldi
Ac unity aldım tek tuşla savaşıyosun tertemiz
oyun da alamıyoruz ki cepte para kalmadı .d

rebelmoves

80+ Bronze
1. oyun pas geçerek oynuyorum 2. oyunu. O combat sistemine kesin bir iyileştirme lazım witcher 1 deki. Tamam zamanında güzeldi ama. Günümüzde çekilmiyor

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Witcher 1 2tl witcher 2 9tl ac unity 20tl rise tomb raider 20tl aldım gayet uygun fiyatlar indirim bekle

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Witcher 1 2tl witcher 2 9tl ac unity 20tl rise tomb raider 20tl aldım gayet uygun fiyatlar indirim bekle
evet bekliyorum yakalayınca bırakmıyorum şimdilik de game pass işimi görüyor. cyberpunk o kadar ilgimi çekiyor ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. oyun pas geçerek oynuyorum 2. oyunu. O combat sistemine kesin bir iyileştirme lazım witcher 1 deki. Tamam zamanında güzeldi ama. Günümüzde çekilmiyor
evet birazcık oynadım vuruyor muyuz vurmuyor muyuz anlayamadım zaten

AYS10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cüneyt Sazlı
Witcher 1 oynanışı iyi olmayan bir oyun evet ama internetten hikayesine bakmadan 2 yi oynamayın(witcher 2 mis gibi oyundur).

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Witcher 1 oynanışı iyi olmayan bir oyun evet ama internetten hikayesine bakmadan 2 yi oynamayın(witcher 2 mis gibi oyundur).
o zaman en iyisi 1in hikayesine bakıp 2de de kontrolle vb şeylere alışayım

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Modlayabilirsin.
Edit: Konuyu neden hortlattınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
UĞUR AYDIN
gıbırNetten the witcher 2 ve 3 ü bedava steamdan oynayabiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0