Witcher 2 alınır mı?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,105
Steam hesabımda 1 tl var. kartımda da fazladan 1.89 tl kaldı. Daha yeni witcher 3 aldım daha yüklenmedi. Ama kartları 1 tl miş. 3 kart çıkıyor. Satsam alabilirim. Witcher 2 nasıl bir oyun sizce?

Alma eski baya zevk vermez mekanikleri günümüz için yetersiz. Eğer 1-2 yi oynamadıysan hikayei internetten oku veya 1-2 serisini oynayanlardan izle 3 ü oyna.

Önermem aldım iade ettim.

Steam hesabımda 1 TL var. kartımda da fazladan 1.89 TL kaldı. Daha yeni witcher 3 aldım daha yüklenmedi. Ama kartları 1 TL miş. 3 kart çıkıyor. Satsam alabilirim. Witcher 2 nasıl bir oyun sizce?
Eğer hikayeyi oynayarak deneyimlemek istiyorsan alabilirsin ama onun dışında witcher 3 oynarsan 1 ve 2 seni sarmaz mekanik ve grafik olarak.

O zaman yarım kalan tomb raider a devam edeyim. witcher 3 almak için iade etmiştim.

ben bugün indirdim hikayesini oynayıp 3 e geçeceğim

Steam hesabımda 1 TL var. kartımda da fazladan 1.89 TL kaldı. Daha yeni witcher 3 aldım daha yüklenmedi. Ama kartları 1 TL miş. 3 kart çıkıyor. Satsam alabilirim. Witcher 2 nasıl bir oyun sizce?

The witcher 2 seven tek ben olamam herhalde oyun grafikleri ve kontrolleri ham kalmış ama benim için pek sorun yaratmadı anım şanım grafikler beklemeyin hikayesi ve anlatılışı güzel ama beni içine çeken taraf atmosferi beni içine çekti ayrı ayrı yerlerin kendine haz atmosferi var o tarafı çok hoşuma gitti genel olarak çok severek ve beğenerek oynadım

Sorman hata tabii ki almalısın

Senin için değil de başka sorusu olan varsa diye yazıyorum. Witcher 3'ten sonra diğer oyunlar sıkabilir ama ben 1-2 diye oynuyorum ağzımdan salyalar akarak oynadım 2 oyunu da. 1. oyunu %100'lemeye kastığım için sıkıldım bir yerden sonra saldım düz ana hikâye ve güzel yan görevlerden devam ettim. 2 bitince bakalım 3 nasıl hissettirecek 😋

Senin için değil de başka sorusu olan varsa diye yazıyorum. Witcher 3'ten sonra diğer oyunlar sıkabilir ama ben 1-2 diye oynuyorum ağzımdan salyalar akarak oynadım 2 oyunu da. 1. oyunu %100'lemeye kastığım için sıkıldım bir yerden sonra saldım düz ana hikâye ve güzel yan görevlerden devam ettim. 2 bitince bakalım 3 nasıl hissettirecek 😋
Ben 1 ve 2'yi aldım ama ikisinide beğenmedim. 3 bana göre en iyisi

Ben 1 ve 2'yi aldım ama ikisinide beğenmedim. 3 bana göre en iyisi
3 zaten en iyisi kalkıp burada doğru düzgün aksiyon savaş mekaniğine sahip olmayan witcher 1 daha güzel demiyorum :) Dönemine göre zaten çok güzel olan bu oyunları fazla beklenti ile girmezseniz eski mekanikleri göz ardı edip hikâyenin tadını çıkarabilirsiniz.

Geri