Eğer hikayeyi oynayarak deneyimlemek istiyorsan alabilirsin ama onun dışında witcher 3 oynarsan 1 ve 2 seni sarmaz mekanik ve grafik olarak.Steam hesabımda 1 TL var. kartımda da fazladan 1.89 TL kaldı. Daha yeni witcher 3 aldım daha yüklenmedi. Ama kartları 1 TL miş. 3 kart çıkıyor. Satsam alabilirim. Witcher 2 nasıl bir oyun sizce?
Steam hesabımda 1 TL var. kartımda da fazladan 1.89 TL kaldı. Daha yeni witcher 3 aldım daha yüklenmedi. Ama kartları 1 TL miş. 3 kart çıkıyor. Satsam alabilirim. Witcher 2 nasıl bir oyun sizce?
daha bakamadım ama oynanmalı bence 3 ün hikayesi daha çok sararPeki güzel mi?
Ben 1 ve 2'yi aldım ama ikisinide beğenmedim. 3 bana göre en iyisiSenin için değil de başka sorusu olan varsa diye yazıyorum. Witcher 3'ten sonra diğer oyunlar sıkabilir ama ben 1-2 diye oynuyorum ağzımdan salyalar akarak oynadım 2 oyunu da. 1. oyunu %100'lemeye kastığım için sıkıldım bir yerden sonra saldım düz ana hikâye ve güzel yan görevlerden devam ettim. 2 bitince bakalım 3 nasıl hissettirecek![]()
3 zaten en iyisi kalkıp burada doğru düzgün aksiyon savaş mekaniğine sahip olmayan witcher 1 daha güzel demiyorumBen 1 ve 2'yi aldım ama ikisinide beğenmedim. 3 bana göre en iyisi