envanteri tamamen boşalttım 1.10 oldu birkaç kart düşmemiş oyun var onlardan da düşürsem 5tl de ordan gelse 6 TL oluyor yani 6 lira eksiğim var şuanBende 10 kuruş eksiğin var sanıyorum
12Oyun kaç para ki şuan
Özelden yaz hediye alayım sana o kadar uğraştığına değmez 10 tane sigara az içerim.envanteri tamamen boşalttım 1.10 oldu birkaç kart düşmemiş oyun var onlardan da düşürsem 5tl de ordan gelse 6 TL oluyor yani 6 lira eksiğim var şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
12
Hocam bana da bi GOW atın da 15 paket sigara az içiverin.Özelden yaz hediye alayım sana o kadar uğraştığına değmez 10 tane sigara az içerim.
Tütüncü veresiye yazmıyorHocam bana da bi GOW atın da 15 paket sigara az içiverin.
idolÖzelden yaz hediye alayım sana o kadar uğraştığına değmez 10 tane sigara az içerim.
Abi herkes istediğine göre ben de bi Black Mesa alırım 7 liraÖzelden yaz hediye alayım sana o kadar uğraştığına değmez 10 tane sigara az içerim.
Fiyatını da eklemiş sonradanAbi herkes istediğine göre ben de bi Black Mesa alırım 7 lira
Hakkaten bence doğru değil. 10 kuruş eksiği olsa ya da ne bileyim 1-2 tl olsa anlarım da hiç parası yok adamın qweBende GOW alıcam ama 320 liram eksik diye konu açayım belki atan olur
Evet, etik bir durum olmadı.Hakkaten bence doğru değil. 10 kuruş eksiği olsa ya da ne bileyim 1-2 TL olsa anlarım da hiç parası yok adamın qwe