Bi 50 saati var hikayenin ben 50 saatte bitirmiştim daha uzun sürede bitirenlerde var daha az sürede biterenlerde tamamen size bağlıthe witcher indirimdeyken aldım sizce beni kaç saat tok tutar![]()
Tamamdır hocam sağolun cevaplayan herkeseHer görevi yapayım oyunu yalayıp yutayım dersen 150 saat oluyor.
Hocam ilk 2 oyunu oynamadan olur mu?Her görevi yapayım oyunu yalayıp yutayım dersen 150 saat oluyor.
Biraz hikaye eksiği olur ama youtube dan 30dk lık video izlerseniz sorun olmaz.Tamamdır hocam sağolun cevaplayan herkese
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ilk 2 oyunu oynamadan olur mu?
Peki ikinciyi oynarsam hocam.Biraz hikaye eksiği olur ama youtube dan 30dk lık video izlerseniz sorun olmaz.
2. Yi oynayabilirseniz oynayın güzel oyun.Peki ikinciyi oynarsam hocam.
Hikayede sorun olur mu? (İlk oyunu oynamazsam)2. Yi oynayabilirseniz oynayın güzel oyun.
İlk ve ikinin hikayesi çok bağlı değil aslında hikaye için 1 i oynamak isterseniz oynayın ama oyun çok sıkıcı gelebilir. Youtube dan izleyip 3 başlayın elinizde oyun yoksa satın almayınHikayede sorun olur mu? (İlk oyunu oynamazsam)
Hocam 2yi Aliyim mi? Hazır çok ucuzİlk ve ikinin hikayesi çok bağlı değil aslında hikaye için 1 i oynamak isterseniz oynayın ama oyun çok sıkıcı gelebilir. Youtube dan izleyip 3 başlayın elinizde oyun yoksa satın almayın
Alın bence oynanabilir bir oyun.Hocam 2yi Aliyim mi? Hazır çok ucuz
Aldım.Alın bence oynanabilir bir oyun.