witcher 3 alınır mı ?

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
20
arkadaşlar epic games ücretsiz oyun veriyor daha önce hiç witcher 3 oynamadım şimdi alıp oynamaya başlasam epic games sonra bu oyunu ücretsiz verirse cok fena tilt olurum sizce epic games'in bu oyunu verme ihtimali varmıdır ?
20 lira altı başka açık dünya oyunuda önerebilirmisinz ?

arkadaşlar epic games ücretsiz oyun veriyor daha önce hiç witcher 3 oynamadım şimdi alıp oynamaya başlasam epic games sonra bu oyunu ücretsiz verirse cok fena tilt olurum sizce epic games'in bu oyunu verme ihtimali varmıdır ?
al bence dlcleri ile birlikte

alıcam almasınada ya epic games verirse şimdi 5 ocağa kadar da beklemek istemiyorum gibi alıp oynayasım var
ne zaman bitiyor epicin bedava oyun etkinliği
kış indirimlerinden önce bitiyorsa alma vermezse al
sonra bitiyorsa işini şansa bırakma
dlcler ile birlikte al

dlcler ile birlikte al
6 ocakta bitiyormuş epic games etkinliği kesin ben 5 ocakta alır 6 ocakta witcher 3'ü verir ahaha benim şansıma bir kere olmuştu :)
neyse artık korsan indirir 2 3 saat oynayıp beğenirsem satın alırım cok rpg oyun sevmiyorum tutarsa beni devamını satın alıp getiririm.

6 ocakta bitiyormuş epic games etkinliği kesin ben 5 ocakta alır 6 ocakta witcher 3'ü verir ahaha benim şansıma bir kere olmuştu :)
neyse artık korsan indirir 2 3 saat oynayıp beğenirsem satın alırım cok rpg oyun sevmiyorum tutarsa beni devamını satın alıp getiririm.
5 ocakta al oynama 6 ocakta epic witcher verirse steamdan iade et
öğrenecek çok şeyin var ASDKPĞDASPKĞASDPKĞASDKPĞASDKP

dlcler ile birlikte al
30 Aralık 2021 perşembe günü son oyun verilecek ondan sonra her hafta perşemebe günü vermeye devam ederler.
Post automatically merged:

Witcher 3'ün ücretsiz olacağını sanmıyorum. İndirimlerde 15 TL ye satılıyor GOTY Edition Steam'den de alabilirsin aynı fiyat.

game of year edition 15 lira oluyo alabilirsin 10 numara oyun

5 ocakta al oynama 6 ocakta epic witcher verirse steamdan iade et
öğrenecek çok şeyin var ASDKPĞDASPKĞASDPKĞASDKPĞASDKP
Öğrenmenin yaşı yok :) 2 saaten sonra iade edilmediği için öyle yazdım oyunu 1 1.5 saate anlayabilceğimi sanmıyorum uzun oyun olduğu için 4 5 saati devirince anca başlarsın diye düşünüyorum

15 lira için tilt mi olucaksınız vericeğini zannetmiyorum epic games'in

Kral kardeşim, bedava dağıtılsa dahi hayatında 15TL'yi daha iyi başka hiçbir şekilde harcayamazsın zaten. Witcher 3 gibi bir oyuna 100 versen koymaz zaten. Hiç düşünme al. Hatta buradan sözüm olsun, eğer alırsan ve bedavaya verirlerse sözüm söz 15TL hesabına ben atacam :D

Fiyatı düştüyse alınır. Güzel oyundur kendisi.

Geri