mamusk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 597
Eski save noktana dönüp level kas öyle gir göreve bence.Dostlar witcher 3 te ya şimdi ya hiç görevini yapıyordum lağamdaki yolu buldum ama karşıma katakan diye bir canavar çıktı kaç kere denedim kesemedim yanımda yağ vb bişeyde yok görevden geri de dönemiyorum yardım ederseniz sevinirim.
@Rennes
Bir önceki save dosyasını yükle öyle dene bence.Dostlar witcher 3 te ya şimdi ya hiç görevini yapıyordum lağamdaki yolu buldum ama karşıma katakan diye bir canavar çıktı kaç kere denedim kesemedim yanımda yağ vb bişeyde yok görevden geri de dönemiyorum yardım ederseniz sevinirim.
@Rennes
işte onu beceremedim geri gitmek isteyince kapı kapalı. eski save noktama nasıl gidiceğim?Eski save noktana dönüp level kas öyle gir göreve bence.
nasıl yapacığım onu hocam?Bir önceki save dosyasını yükle öyle dene bence.
Esc - oyun yükle - eski kayıtları deneyin illa ki birinde göreve girmeden olan kısma geleceksiniz. (Görev adı farklıysa ona basın ama yine de yanlış bilgi vermiyim)işte onu beceremedim geri gitmek isteyince kapı kapalı. eski save noktama nasıl gidiceğim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yapacığım onu hocam?
işte onu beceremedim geri gitmek isteyince kapı kapalı. eski save noktama nasıl gidiceğim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yapacığım onu hocam?
İşte böyleeeh!Esc - oyun yükle - eski kayıtları deneyin illa ki birinde göreve girmeden olan kısma geleceksiniz. (Görev adı farklıysa ona basın ama yine de yanlış bilgi vermiyim)