Neler Yeni

Witcher 3 den bi tek ben mi keyif almadım

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beyler aranızda fanları olabilir kızmayın tamam mı ☺️

(Kütüphanemde önceden alıp oynamadığım oyunlara bakarken oyunu indirdim)

Oyunun atmosferi güzel fıstık gibi ama oyundan gram zevk almıyorum.Sanki içi boş bir oyun hissettiriyor fightlara giriyorum yine keyif almıyorum.
Yan görev yapıyorum onda da keyif alamıyorum.Oyunu yaklaşık 10 saat oynadıktan sonra sildim.

Keyif alamamam ne sebeb olmuştur Witcher evrenini bilmediğim için mi oldu yoksa?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
hem evreni bilmediğin için hemde sanırım bu tarz oyunlardan hoşlanmıyorsun gibi . Benim bugüne kadar oynadığım en iyi 1.Rdr2 2. W3

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herkese hitap eden bir oyun değil ben mekaniklerini beğenmediğim için sadece 9 saat oynatabildim

metemrc61

80+
GEOMETRY DASH OYNA !

1694061741928.png

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,535
İsim
yusuf ecer
Witcher 3 ve RDR2 gerçekten her anlamda mükemmel oyunlar ama bana da hitap edemiyor bir türlü. Hem çok uzun, hem çok yavaş geliyor. Çok fazla vaktim olamıyor oynamaya ve bi yerden sonra dizi izliyormuş hissiyatı geliyor (Sadece modumdayken dizi izlerim) o yüzden ilerleyemiyorum ben de. Ayriyeten tek başıma oyunlar oynamak sıkıyor beni belki sen de multiplayer/coop oyuncusundur ondan sarmıyordur.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese hitap edecek diye bir şey yok. Beni de sarmadı oyun. Kaldırdım sonra.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Beyler aranızda fanları olabilir kızmayın tamam mı ☺️

(Kütüphanemde önceden alıp oynamadığım oyunlara bakarken oyunu indirdim)

Oyunun atmosferi güzel fıstık gibi ama oyundan gram zevk almıyorum.Sanki içi boş bir oyun hissettiriyor fightlara giriyorum yine keyif almıyorum.
Yan görev yapıyorum onda da keyif alamıyorum.Oyunu yaklaşık 10 saat oynadıktan sonra sildim.

Keyif alamamam ne sebeb olmuştur Witcher evrenini bilmediğim için mi oldu yoksa?
Hocam ben de 10.saati bitirdim ve dehşet bir şekilde sardı beni. İlk iki oyunun hikayesi hakkında fikir sahibi olarak oynamak daha sağlıklı hikayeyi anlamlandırmak adına.Tabii herkese hitap etmeyebilir. Özellikle ucube at kontrolü oyundan soğutuyor.

Omer_zngn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer Zengin
Instagram
Omer_zngn
En büyük etken mevsim bence, yazları bende arkadaşlarımda pek oyun oynamıyoruz. İçimizdende gelmiyor acıkcası, canımız sıkıldığında oyun oynayalım diyoruz ama olmuyor. Oyun işi kışın ve baharın keyifli... Onun dışında artık çok eskimiş bir oyun mekanikleri vs. İlk 10 saatte büyülerde alışamıyorsun. Ciri hikayeside açılmadığı olayada girememiş oluyorsun. Traji komik olaylarda yibe bi 30 saatten sonra anca başlar. Hepsini birleştirince sevememen normal. Bide oyun çok uzun ben sıkılınca ana görev, sıkılmayımca yan görev kasıyorum. Tüm uzun oyunlarda, sıkılınca ana hikaye yerine yan görev kasmaya devam edersem siliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
alperen şengül
Belki bu tarz oyunları sevmediğin için olabilir. Vaktin olursa 1 ve 2 yi oynamanı ya da hikayesini dinlemeni öneririm. 1. oyunun grafikleri çok kötü olsa da hikayeyi anlamak adına vaktin varsa denemeni tavsiye ederim. Bir yerden sonra sarıyor.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam ben de 10.saati bitirdim ve dehşet bir şekilde sardı beni. İlk iki oyunun hikayesi hakkında fikir sahibi olarak oynamak daha sağlıklı hikayeyi anlamlandırmak adına.Tabii herkese hitap etmeyebilir. Özellikle ucube at kontrolü oyundan soğutuyor.
kontrol konusunda %100 haklısın atı kaç kez ağaca sürdüğümü sayamadım :D

Hermitus

80+ Bronze
oyunun bir hikayesi var önceki 2 oyunu oynamadıysan keyif alman zor tavsiyem 1'in hikayesini izle 2'yi oynayıp tekrar dene.

Top Bottom