Neler Yeni

Witcher 3 envanter , silahlar vs. hakkında sorular

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Ben şuan 15 saattir oyunu oynuyorum hikaye güzel akıyo ama savaşlarda çok cılız ve güçsüz olduğumu düşünüyorum seviyem şuan 9
Her seviye atlamamda yetenek puanları alıyorum ve ben şuana kadar %70 ini güçlü saldırılara verdim çünkü yetenek ağacı çok geniş en mantıklı ilerleme nasıl yapılır bilenler yazarsa sevinirim

bir de silahlar hakkında sorum olacak gümüş kılıcım var fakat elimdeki rünleri ona aktaramıyorum ve envanterimde aktarabileceğim ama gümüş kılıç gibi güçlü olamayan silahlar var geleceğe yatırım olarak onları mı geliştirmeliyim

arbaletim var fakat hiçbir şekilde elime alamıyorum ve kullanamıyorum

okuyan arkadaşların arasında witcher 3 konusunda daha fazla bilgisi olanlar önerilerini yazarlarsa sevinirim

@Mr. Nobody sanırım sizin baya bi bilginiz var oyun hakkında

oyunun derinlemesine rehber videoları mevcut detaylı forum konularıda fazlasıyla mevcut öyle bakın derim burda kafanız karışmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Soru işaretlerinde haydutlara falan denk gelirsen kılıç - zırh kasabilirsin.
Yan görevler vb level kasıp ileride kedi okulu seti alıp kullanabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hearts of Stone DLC'si varsa Rün Yazıcısı ile tanışacaksınız ileride.
Silahınıza - zırhınıza birçok özellik eklemenizi sağlayacak
DLC lerle birlikte aldım o zaman dokunmuyorum rün taşlarına o zaman kılıcıma eklenti takmamam mı gerek şuan bi de gümüş kılıcım oyunun verdiği hala sizce alayım mı demircilerden daha gelişmişini

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
DLC lerle birlikte aldım o zaman dokunmuyorum rün taşlarına o zaman kılıcıma eklenti takmamam mı gerek şuan
Takmaman gerekli diye bir şey yok. Zayıf rün taşları hariç diğerleri ileride lazım oluyor.

Yan görevler ve soru işaretlerine odaklanın derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Bence queni geliştir birde yetenek ekranında kahverengi yerde yiyeceklerin bitme sürelerini çok arttıran bir özellik var onu erken oyunda kesinlikle aç başka birde kahverengi yerde envanter kapasitesini arttırma özelliği var onu aç ve ak bostanı tamamen bitir soru işaretlerini falan böylece baya gelişirsin.

Quenin sanırsam 3. Dalında rakipler size vurdukça canınızı arttıran bir özellik var o çok önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Takmaman gerekli diye bir şey yok. Zayıf rün taşları hariç diğerleri ileride lazım oluyor.

Yan görevler ve soru işaretlerine odaklanın derim
şuan bir yan göreve başladım demirciye gittim direk bi göreve attı ve düşmanlar 24 seviye görevden ve alan kapalı görevden nasıl çıkış yapacağım

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
şuan bir yan göreve başladım demirciye gittim direk bi göreve attı ve düşmanlar 24 seviye görevden ve alan kapalı görevden nasıl çıkış yapacağım
Görevden çıkış derken şöyle yapıp başka bir göreve geçebilirsiniz :
I tuşuna basın karşınıza ekran gelicek , ESC basın ve orada Görevler kısmı var oradan görev seçebilirsiniz.

Dediğiniz görev Undvik Adalarından malzeme toplama görevi sanırım (Baron un kalesinde ki demircinin verdiği görev)

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Görevden çıkış derken şöyle yapıp başka bir göreve geçebilirsiniz :
I tuşuna basın karşınıza ekran gelicek , ESC basın ve orada Görevler kısmı var oradan görev seçebilirsiniz.

Dediğiniz görev Undvik Adalarından malzeme toplama görevi sanırım (Baron un kalesinde ki demircinin verdiği görev)
novigradda bir demirci dilenciler kralı ile ilgili görev görev alanından tırmanarak kaçtım bizim adam hala savaşıyo orda hasar atamıyo zaten kendi can barı yok sonsuza kadar savaşcaklar sanırım meditasyon yapıp 1 gün ileri sarmayı deneyeceğim oyun meditasyon yapmama da izin vermiyor bunu şuan yapamazsın diyor başka bir göreve mi gitmeliyim şuan

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
novigradda bir demirci dilenciler kralı ile ilgili görev görev alanından tırmanarak kaçtım bizim adam hala savaşıyo orda hasar atamıyo zaten kendi can barı yok sonsuza kadar savaşcaklar sanırım meditasyon yapıp 1 gün ileri sarmayı deneyeceğim oyun meditasyon yapmama da izin vermiyor bunu şuan yapamazsın diyor başka bir göreve mi gitmeliyim şuan
En yakın save dönüp başka görevlerde ilerleyin

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
hocam bi sorum olacaktı şuan 15 lvl im oyunu baya toparladım zırh ve silah olarak fakat şuan 3 ana görev var 2 si 34 lvl 1 tanesi de 19 lvl sizce ana görevden devam etmeli miyim oyunda şuana kadar nerdeyse hiç yan görev yapmadım 30 tane yan görevim mevcut sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Para konusunda şuan 4000 krondayım yeterli olduğu için kontrat yapmak istemiyorum sizin düşünceleriniz neler

hocam bi sorum olacaktı şuan 15 lvl im oyunu baya toparladım zırh ve silah olarak fakat şuan 3 ana görev var 2 si 34 lvl 1 tanesi de 19 lvl sizce ana görevden devam etmeli miyim oyunda şuana kadar nerdeyse hiç yan görev yapmadım 30 tane yan görevim mevcut sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Para konusunda şuan 4000 krondayım yeterli olduğu için kontrat yapmak istemiyorum sizin düşünceleriniz neler
Şöyle söyleyeyim bazı ana görevler dışında yan görevler net daha heyecanlı ve keyifli geçiyordu lvl sırasına göre dengeli bir şekilde ilerleyin yan ve Hazine avlarını yapın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Şöyle söyleyeyim bazı ana görevler dışında yan görevler net daha heyecanlı ve keyifli geçiyordu lvl sırasına göre dengeli bir şekilde ilerleyin yan ve Hazine avlarını yapın.
kanka bi tane göreve girdim etraf da kapalı kaçış yolu yok ölüp ölüp diriliyodum sonra bi duvardan tırmandım kaçtım benim ortak orda kaldı o zamandan beri daha meditasyon yapamıyorum çözümü anca o lvla gelip o görevi tekrar yapmak mı
oysa görev de başarısız yazıyor düzelmiyor

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben şuan 15 saattir oyunu oynuyorum hikaye güzel akıyo ama savaşlarda çok cılız ve güçsüz olduğumu düşünüyorum seviyem şuan 9
Her seviye atlamamda yetenek puanları alıyorum ve ben şuana kadar %70 ini güçlü saldırılara verdim çünkü yetenek ağacı çok geniş en mantıklı ilerleme nasıl yapılır bilenler yazarsa sevinirim

bir de silahlar hakkında sorum olacak gümüş kılıcım var fakat elimdeki rünleri ona aktaramıyorum ve envanterimde aktarabileceğim ama gümüş kılıç gibi güçlü olamayan silahlar var geleceğe yatırım olarak onları mı geliştirmeliyim

arbaletim var fakat hiçbir şekilde elime alamıyorum ve kullanamıyorum

okuyan arkadaşların arasında witcher 3 konusunda daha fazla bilgisi olanlar önerilerini yazarlarsa sevinirim

@Mr. Nobody sanırım sizin baya bi bilginiz var oyun hakkında

Ben Ne Ara Etikketlendim Bu Konuya Hiç Görmemişim :)
1.Witcher 3 Rehberime Göz At. https://forum.donanimarsivi.com/konu/the-witcher-3-detayli-rehber-duezenlendi.384971/
2.Arbaleti Kılıçların Altındaki Slota Sürükle Bırak Lv Yetiyorsa Gerald Silahı Kuşanır.
3.Rünleri Aktarmak İçin Silahlar'da Rün Yuvası Olması Gerekiyor.
4.Karakter Geliştirme Önerilerim Rehber'de
Dahası Rehber'de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Ben Ne Ara Etikketlendim Bu Konuya Hiç Görmemişim :)
1.Witcher 3 Rehberime Göz At. https://forum.donanimarsivi.com/konu/the-witcher-3-detayli-rehber-duezenlendi.384971/
2.Arbaleti Kılıçların Altındaki Slota Sürükle Bırak Lv Yetiyorsa Gerald Silahı Kuşanır.
3.Rünleri Aktarmak İçin Silahlar'da Rün Yuvası Olması Gerekiyor.
Dahası Rehber'de.
kanka bi tane göreve girdim etraf da kapalı kaçış yolu yok ölüp ölüp diriliyodum sonra bi duvardan tırmandım kaçtım benim ortak orda kaldı o zamandan beri daha meditasyon yapamıyorum çözümü anca o lvla gelip o görevi tekrar yapmak mı
oysa görev de başarısız yazıyor düzelmiyor bi bilgin var mı konu hakkında

Novigraddaki demirci görevi

Top Bottom