Neler Yeni

Witcher 3 envanter , silahlar vs. hakkında sorular

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kanka bi tane göreve girdim etraf da kapalı kaçış yolu yok ölüp ölüp diriliyodum sonra bi duvardan tırmandım kaçtım benim ortak orda kaldı o zamandan beri daha meditasyon yapamıyorum çözümü anca o lvla gelip o görevi tekrar yapmak mı
oysa görev de başarısız yazıyor düzelmiyor bi bilgin var mı konu hakkında

Novigraddaki demirci görevi
Elf Demircimi Çöreklerden Kılıçlara Görevimi.
Eğer Görev Başarısız Diyorsa İnternette İhtiyaç Duymadığım'dan Denemedim Ama Görevleri Tekrar'dan Başlatan Kodlar Var Mod Kurarak Console İle Yapabiliyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo

Elf Demircimi Çöreklerden Kılıçlara Görevimi.
Eğer Görev Başarısız Diyorsa İnternette İhtiyaç Duymadığım'dan Denemedim Ama Görevleri Tekrar'dan Başlatan Kodlar Var Mod Kurarak Console İle Yapabiliyorsun.
çöreklerden kılıca görevi oyun sonuna kadar meditasyon yapmasam da sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum

sonra lvl kasıp o görevi geri yapsam düzelir mi

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
çöreklerden kılıca görevi oyun sonuna kadar meditasyon yapmasam da sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum

sonra lvl kasıp o görevi geri yapsam düzelir mi
Eğer başarısız Diyorsa Dediğim Yöntem Haricin'de Tekrar Göreve Giremessin. Yada, Save'de Geri Dön Yani Görevi Almadan Önceki Kısma Sonra Lv Kasıp Göreve Öyle Gir Sorunun Çözülür.
Meditasyon Yapamamak Çok İlginç Oyunu Bug'a Sokmuş Olabilirsin.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Ben şuan 15 saattir oyunu oynuyorum hikaye güzel akıyo ama savaşlarda çok cılız ve güçsüz olduğumu düşünüyorum seviyem şuan 9
Her seviye atlamamda yetenek puanları alıyorum ve ben şuana kadar %70 ini güçlü saldırılara verdim çünkü yetenek ağacı çok geniş en mantıklı ilerleme nasıl yapılır bilenler yazarsa sevinirim

bir de silahlar hakkında sorum olacak gümüş kılıcım var fakat elimdeki rünleri ona aktaramıyorum ve envanterimde aktarabileceğim ama gümüş kılıç gibi güçlü olamayan silahlar var geleceğe yatırım olarak onları mı geliştirmeliyim

arbaletim var fakat hiçbir şekilde elime alamıyorum ve kullanamıyorum

okuyan arkadaşların arasında witcher 3 konusunda daha fazla bilgisi olanlar önerilerini yazarlarsa sevinirim

@Mr. Nobody sanırım sizin baya bi bilginiz var oyun hakkında

valla 15. saatte 9. seviye isen biraz garip ben baya acık dünya gezdim bütün soru işaretlerine bakıyordum ana göreve başlamadan önce rünler filan var skill point veriyor daha oyun başında ilk mape girer girmez 4-5 seviye bir şey olmuştum ana göreve bakma soru işareti kovala

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Eğer başarısız Diyorsa Dediğim Yöntem Haricin'de Tekrar Göreve Giremessin. Yada, Save'de Geri Dön Yani Görevi Almadan Önceki Kısma Sonra Lv Kasıp Göreve Öyle Gir Sorunun Çözülür.
Meditasyon Yapamamak Çok İlginç Oyunu Bug'a Sokmuş Olabilirsin.
hayatımda ilk kez bi oyuna para verdim o da buglandı he değer mi sence 7 saat önceki save e dönmeye meditasyonla ilgili görev var mı valla derde girdim 30 saat gömdüm yazık olmasın ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla 15. saatte 9. seviye isen biraz garip ben baya acık dünya gezdim bütün soru işaretlerine bakıyordum ana göreve başlamadan önce rünler filan var skill point veriyor daha oyun başında ilk mape girer girmez 4-5 seviye bir şey olmuştum ana göreve bakma soru işareti kovala
şuan full yan görev kovalıyom kanka

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hayatımda ilk kez bi oyuna para verdim o da buglandı he değer mi sence 7 saat önceki save e dönmeye meditasyonla ilgili görev var mı valla derde girdim 30 saat gömdüm yazık olmasın ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan full yan görev kovalıyom kanka
Meditasyon Sadece İksirlerin, Bombaların Tekrar'dan Yenilenmesine Birde Zor Modda Oynamıyorsan Can Doldurur.
Her Savaştan Sonra Meditasyon Yaparım Bombalar Ve İksirler Yenilensin Diye. Eğer Bug'a Girdiyse Bunu Yapamassın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Meditasyon Sadece İksirlerin, Bombaların Tekrar'dan Yenilenmesine Birde Zor Modda Oynamıyorsan Can Doldurur.
Her Savaştan Sonra Meditasyon Yaparım Bombalar Ve İksirler Yenilensin Diye. Eğer Bug'a Girdiyse Bunu Yapamassın.
ya şey yani oyunun kralı sensin sen olsan 7 saatlik savei bırakır mıydın meditasyon için oyunu oynama isteğim gider diye korkuyom valla biraz da darladım sanırım kusura bakma gece gece

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ya şey yani oyunun kralı sensin sen olsan 7 saatlik savei bırakır mıydın meditasyon için oyunu oynama isteğim gider diye korkuyom valla biraz da darladım sanırım kusura bakma gece gece
Az Önce Mass Effect: Andomeda'da En Başta Yaptığım Ve Oyunun Gidişatını Etkileyen Kararlar'dan Ötürü 5 Günlük 70 Saat Oynanmış Save'in En Başına Döndüm.
Aynı Şeyi Witcher 3'de 24 Saat Öncesine Dönerek Yapmıştım :)
Soruları Cevaplamak İçin Burdayım Darlamak Ne Kelime :)
Dediğim Özellikler Haricin'De Ekstra Birşeyi Yok Ama Bunlar'da Önemli Bombalar Ve İksirler Bazı Yerle'de Oyunun Vazgeçilmezi Bug'a Girdiyse Tek Çare Save'e Geri Dönmek. İlk Defa'da Böyle Bir Bugla Karşılaşıyorum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
kanka bi tane göreve girdim etraf da kapalı kaçış yolu yok ölüp ölüp diriliyodum sonra bi duvardan tırmandım kaçtım benim ortak orda kaldı o zamandan beri daha meditasyon yapamıyorum çözümü anca o lvla gelip o görevi tekrar yapmak mı
oysa görev de başarısız yazıyor düzelmiyor
Görevi pek anlayamadım ama eski save e geri dönüp göreve başlamadan başka bir görevi yapın başarısız sayılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,551
Üyeler
164,864
Son üye
Ventrecsialı Uzaylı
Top Bottom