ekrem imaro 80+ Bronze Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1,004 28 Ekim 2024 #1 bu görevi yapmayı çalışıyorum fakat kesmeme çok az kalmışken ölüyorum. seviye 9 iken bu göreve yapması imkansız mı?
bu görevi yapmayı çalışıyorum fakat kesmeme çok az kalmışken ölüyorum. seviye 9 iken bu göreve yapması imkansız mı?
Vuudx 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,697 Dahası Reaksiyon skoru 1,166 İsim Yusuf Karakaya 28 Ekim 2024 #2 imkansiz kesinlikle degil ama zorlanman normal, ayrica yaratigin zayif oldugu yaglari ve iksirleri de kullanman lazim
imkansiz kesinlikle degil ama zorlanman normal, ayrica yaratigin zayif oldugu yaglari ve iksirleri de kullanman lazim
ekrem imaro 80+ Bronze Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1,004 28 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Vuudx yazmış: imkansiz kesinlikle degil ama zorlanman normal, ayrica yaratigin zayif oldugu yaglari ve iksirleri de kullanman lazim Devamı için tıklayın... hocam hiç yağ yok. canını azaltırken bütün iksirlerimi kullandım.ana göreve geçtim, seviye biraz yükselsin tekrar denerim
Vuudx yazmış: imkansiz kesinlikle degil ama zorlanman normal, ayrica yaratigin zayif oldugu yaglari ve iksirleri de kullanman lazim Devamı için tıklayın... hocam hiç yağ yok. canını azaltırken bütün iksirlerimi kullandım.ana göreve geçtim, seviye biraz yükselsin tekrar denerim