Witcher 3 mü RDR 2 mi?

Witcher 3 mü rdr2 mi

• Oy kullanan toplam üye
    45

Ariseks

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,669
Witcher 3 çok güzel ama rdr2 ne oynadım ne izledim sistem yetmediği için bir gün sistem yeterse oynamayı düşünüyorum
O yüzden kararsızım
Siz ne düşünüyorsunuz?

W3 güzel diyorlar ama beni hiç sarmadı, geri verebilseydim verirdim. Rdr2 efsane kesinlikle almalısın.

Witcher 3 çok güzel ama rdr2 ne oynadım ne izledim sistem yetmediği için bir gün sistem yeterse oynamayı düşünüyorum
O yüzden kararsızım
Siz ne düşünüyorsunuz?
Biri 15 TL'ye düştü diğeri 150 ikisi de efsane oyun her ikisini neden almıyorsunuz ki witcher öyle bütçeyi yoracak bir fiyatta değil. Bana göre saçma bir soru olmuş ikisi de alınır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ilar
Biri 15 TL'ye düştü diğeri 150 ikisi de efsane oyun her ikisini neden almıyorsunuz ki witcher öyle bütçeyi yoracak bir fiyatta değil. Bana göre saçma bir soru olmuş ikisi de alınır.
Hayır soruyu almak için değil
Oyun olarak sordum

W3 güzel oyun ama RDR2 ile kıyaslanması biraz saçma olmuş.

Witcher 3 sarmadı iade ettim. Rdr 2 oyun dünyasının baş yapıtıdır.

Witcher kötü bence ya animasyonları felan genelde hep aynı geldi bana oynarken . Rde2 oynamadım ama bence rdr daha iyi

O yüzden kararsızım
Siz ne düşünüyorsunuz?
witcherin dünyası,atmosferi beni daha çok sarıyor,daha güzel içine çekiyor o yüzden witcher 3 diyorum
ama bana göre bu 2 efsaneyi karşılaştırmak pek mantıklı değil

Ben kesinlikle RDR2 derim tamam Witcher'ın kendine özgü bir güzelliği var ama atmosfer, gerçekçilik, detaylara bakılırsa RDR beni daha çok etkiliyor.

1638546240290.png

İmposter
Triss Merigold olarak rdr 2 diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,305
Üyeler
183,821
Son üye
Zafer Güneş