Neler Yeni

Witcher 3 Overrated mıdır?

?

• Overrated

Oylar: 26 30.2%
  • Overrated değil.

Oylar: 34 39.5%
  • Overrated değil ama sevmiyorum

Oylar: 26 30.2%

• Oy kullanan toplam üye
    86

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar merhaba. Bugün Witcher 3 hakkında konuşalım. Siz Witcher 3'ü seviyor musunuz/sevmiyor musunuz? Nedenleri ile yazabilirsiniz.

Bana göre Witcher 3 Overrated değildir ama
şahsen ben oyunu sevemedim. Hikayesi gayet de sürükleyici idi ancak oynanışına katlanamadım. Kısır bir oynanışı var. Metin 2 vari. Ondan sonra oyun çok karışık, efsunlar bilmem neler bir sürü item var. İnsanı çok yoruyor. GoW'da da efsun mantığı var ancak çok sade ve anlaşılır. Witcher 3'de bi' kalite eksiği var, bu kalite eksikliğini fark etmemin sebebi Witcher 3'ten önce RDR 2 ve AC: Valhalla gibi muazzam kalitede oyunlar oynamam olabilir. Bu oyunların oynanışına alışınca sonrasında Witcher 3 çok yaban kaldı gözümde. Sevmememin nedeni bunlar. Sizin görüşleriniz nelerdir?

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1643289390464.png

Oyun 2015'de çıkmış( günümüzde ve 1-2 sene önce çıkmış oyuna göre elbette eksikleri olur) daha da geçtim oyun büyücülük oyunu.
Basit silah konuşlandırma, basit saldırı istiyorsan saydığın oyunlar var. Büyücülük oyununda elbette bir şeyler karıştırıp, şundan bundan elde etme olacak.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Oyun 2015'de çıkmış( günümüzde ve 1-2 sene önce çıkmış oyuna göre elbette eksikleri olur) daha da geçtim oyun büyücülük oyunu.
Basit silah konuşlandırma, basit saldırı istiyorsan saydığın oyunlar var. Büyücülük oyununda elbette bir şeyler karıştırıp, şundan bundan elde etme olacak.
Tamam Witcher 3 2015 de çıktı o yüzden oynanışı kötü dedik diyelim. E aynı yapımcı bir sene önce Cyberpunk'ı çıkardı. Cyberpunk'ın oynanışı da kalitesiz buldum. Hatta Witcher'dan öte kendisi tümüyle kalitesiz buldum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tamam Witcher 3 2015 de çıktı o yüzden oynanışı kötü dedik diyelim. E aynı yapımcı bir sene önce Cyberpunk'ı çıkardı. Cyberpunk'ın oynanışı da kalitesiz buldum. Hatta Witcher'dan öte kendisi tümüyle kalitesiz buldum.
Evet temelde doku, oynanış olarak aksaklıkları var fakat bu zaten oyunu 100 kere ertelediklerinde belli olmuştu lakin bana çok da kalitesiz gelmedi. Gideri vardı yani. Yapay zekada sorunları olsa da. Sorunsuz kaliteli oyun istiyorsan bunun için Rockstar oyunlarından devam etmen gerekiyor Remaster oyunları hariç.

bwNN

80+ Silver
15 saat oynadım ama sonra sıkıldım nedenini kısaca açıklıyım. Ben aksiyon seven birisiyim en çok zaman geçirdiğim oyunlar online FPS oyunlarıdır. Ondan dolayı kavga sahneleri hep aynı geldi bana vuruşları comboları bi zamandan sonra sıkmaya başladı aynı şeyleri görmek ondan sıkıldım ve birdaha girmedim.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Herkesin bu oyunu övüp övüp durması ve dediğin gibi oyunda çok fazla kafa karıştıran şey var bu yüzden oyundan soğudum ve böyke düşünüyorum.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben oynanışını sevmedim o yüzden sevmiyorum

Alfha13

80+ Silver
Oyunu oynamadım ama gördüğüm kadarıyla zaten kimse oynanışını övmüyor; hikayesini, atmosferini, karakterlerini övüyorlar. Bence bunlar bir oyunu güzel yapmak için hatta en iyi oyunlar arasına yazmak için yeterli.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu oynamadım ama gördüğüm kadarıyla zaten kimse oynanışını övmüyor; hikayesini, atmosferini, karakterlerini övüyorlar. Bence bunlar bir oyunu güzel yapmak için hatta en iyi oyunlar arasına yazmak için yeterli.
Dostum sana katıldığım ve katılmadığım noktalar var.
Katılmadığım nokta, bir oyun ne kadar beğenilirse beğenilsin oynamadan yorum yapmamak lazım. Belki de beğenmeyeceksin. O yüzden hemen zaten beğenilen bir oyun o yüzden ''en iyi oyunlar arasına yazmak için yeterli'' dememek gerekir.

Katıldığım nokta ise, evet bir oyunun mekanikleri, görev yapısı çevre detayı bilmem nesi hepsi kötü olsun, hikayesi iyi olsun bak, oyunun gideri oluyor ve çoğunluk tarafından seviliyor. Witcher 3 ve Cyberpunk da aynen böyle. Başka örnek verecek olursam Mafia 1 mesela.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Valla yapamadığım görevler sonrası saldım beni açık dünya hikayeler sarmıyor be vercen mafia 1 remake öf

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Ben oynuyordum da çok fazla konuşuyorlar ya. Normalde hikaye severim ama bunlarınki bitmiyor aksiyona atsa beni rahatlayacağım da işte.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar merhaba. Bugün Witcher 3 hakkında konuşalım. Siz Witcher 3'ü seviyor musunuz/sevmiyor musunuz? Nedenleri ile yazabilirsiniz.

şahsen ben oyunu sevemedim. Hikayesi gayet de sürükleyici idi ancak oynanışına katlanamadım. Kısır bir oynanışı var. Metin 2 vari. Ondan sonra oyun çok karışık, efsunlar bilmem neler bir sürü item var. İnsanı çok yoruyor. GoW'da da efsun mantığı var ancak çok sade ve anlaşılır. Witcher 3'de bi' kalite eksiği var, bu kalite eksikliğini fark etmemin sebebi Witcher 3'ten önce RDR 2 ve AC: Valhalla gibi muazzam kalitede oyunlar oynamam olabilir. Bu oyunların oynanışına alışınca sonrasında Witcher 3 çok yaban kaldı gözümde. Sevmememin nedeni bunlar. Sizin görüşleriniz nelerdir?
değil bence de ama sevmiyorum.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

gidiceğim yer haritada gözükmüyor.Çok zahmetli bulması.Sırf bu yüzden oynamıyorum.

Top Bottom