batfirex
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Berkay Devrim
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bu oyuna senin benim gibi ısınamayan insanlar hiç ısınamıyor bunu fark ettim burada bizim gibi olan insanları da gördükten sonra. Ama bir daha dene bakalımben de aynı şeyi yaşıyorum.son oynadığım zamanda ilk görevleri bitirdim sanırım, ağaçta asılı duran adamlar vardı oraya geldim. enis kirazoğlunun dediğine göre asıl açık dünya ve eğlenceli kısım orada başlıyormuş. şimdi yeni grafik güncellemesiyle beraber devam edebilirim diye umut ediyorum. iniyor akşam zorlayacağım kendimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya rpg temalı olduğunu düşünüyorum ben daha çok işte seçimler var kendi kişiliğine göre istediğin reaksiyonları verebiliyorsun falan tamam eyvallah da abi geralt çok sıkıcı bir karakter olarak geliyor bana ruhsuz yani kendimi bağdaştıramıyorumbu oyun rpg değil maalesef.Bu oyuna rpg demek için oynadığınız ilk yada tek rpg oyununun bu olması lazım.Oyun seni geralt olmaya zorluyor.Karakter özelleştirmesi yok illa geralt olacaksın.Çeşitli perkler statlar yok sadece basit skill ağacı var dying light yada farcry temalı skill dağıtıyorsun.Oyun içinde bolca diyalog olması onu rpg yapmıyor maalesef.Ayrıyetten oyuna 21.7 saat katlanabildim bu tamamen oyun içinde rpg öğeleri arayıp aradığımı bulamamamla ilgili.