Neler Yeni

Witcher 3 oynarken sıkıntıdan patlamak

batfirex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay Devrim
ben de aynı şeyi yaşıyorum.son oynadığım zamanda ilk görevleri bitirdim sanırım, ağaçta asılı duran adamlar vardı oraya geldim. enis kirazoğlunun dediğine göre asıl açık dünya ve eğlenceli kısım orada başlıyormuş. şimdi yeni grafik güncellemesiyle beraber devam edebilirim diye umut ediyorum. iniyor akşam zorlayacağım kendimi 😄
Valla bu oyuna senin benim gibi ısınamayan insanlar hiç ısınamıyor bunu fark ettim burada bizim gibi olan insanları da gördükten sonra. Ama bir daha dene bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu oyun rpg değil maalesef.Bu oyuna rpg demek için oynadığınız ilk yada tek rpg oyununun bu olması lazım.Oyun seni geralt olmaya zorluyor.Karakter özelleştirmesi yok illa geralt olacaksın.Çeşitli perkler statlar yok sadece basit skill ağacı var dying light yada farcry temalı skill dağıtıyorsun.Oyun içinde bolca diyalog olması onu rpg yapmıyor maalesef.Ayrıyetten oyuna 21.7 saat katlanabildim bu tamamen oyun içinde rpg öğeleri arayıp aradığımı bulamamamla ilgili.
ya rpg temalı olduğunu düşünüyorum ben daha çok işte seçimler var kendi kişiliğine göre istediğin reaksiyonları verebiliyorsun falan tamam eyvallah da abi geralt çok sıkıcı bir karakter olarak geliyor bana ruhsuz yani kendimi bağdaştıramıyorum

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Valla bu oyuna senin benim gibi ısınamayan insanlar hiç ısınamıyor bunu fark ettim burada bizim gibi olan insanları da gördükten sonra. Ama bir daha dene bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya rpg temalı olduğunu düşünüyorum ben daha çok işte seçimler var kendi kişiliğine göre istediğin reaksiyonları verebiliyorsun falan tamam eyvallah da abi geralt çok sıkıcı bir karakter olarak geliyor bana ruhsuz yani kendimi bağdaştıramıyorum
maalesef dediğim gibi diyalogların olması oyunu rpg yapmıyor.Rakiplerine baktığımızda fallout 3-4-76-nv/Dark souls remastered-2-3/elden ring/Elder scrolls skyrim falan filan çok daha iyi rpgler.Witcher 3 e katlanamama sebebim rpg diye başlayıp ille de geralt olarak oynamaya zorlanmam.Bi stat dağıtımı beklemiştim ama her oyunda bulunan normal skill ağacıyla karşılaştım bu da ayrı fiyasko oldu.Bunlar dışında oyuna macera oyunu gözüyle baktığımızda güzel oyun.Geraltı ordan oraya koştururken side questlere bağlı olarak başka hikayeler görmemiz yada at üstünde yaptığımız geziler güzel.Evren gayet güzel gözüküyor.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
bu oyun rpg değil maalesef.Bu oyuna rpg demek için oynadığınız ilk yada tek rpg oyununun bu olması lazım.Oyun seni geralt olmaya zorluyor.Karakter özelleştirmesi yok illa geralt olacaksın.Çeşitli perkler statlar yok sadece basit skill ağacı var dying light yada farcry temalı skill dağıtıyorsun.Oyun içinde bolca diyalog olması onu rpg yapmıyor maalesef.Ayrıyetten oyuna 21.7 saat katlanabildim bu tamamen oyun içinde rpg öğeleri arayıp aradığımı bulamamamla ilgili.
sadece rpg oyunu olsa dediğin doğru olurdu ama witcherın asıl olayı rpg ve aksiyonu sentezlemesi zaten , bunun gibi çok fazla oyun da yok bir örnek skyrim olabilir belki ayrıca birçok rpg oyunu da oynadım çoğunu geri bırakacak derecede seçim ve hikayeye sahip :D sadece rpgymiş gibi bakmazsan oyuna dediğimi anlayacaksın

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
sadece rpg oyunu olsa dediğin doğru olurdu ama witcherın asıl olayı rpg ve aksiyonu sentezlemesi zaten , bunun gibi çok fazla oyun da yok bir örnek skyrim olabilir belki ayrıca birçok rpg oyunu da oynadım çoğunu geri bırakacak derecede seçim ve hikayeye sahip :D sadece rpgymiş gibi bakmazsan oyuna dediğimi anlayacaksın
Macera oyunu gözüyle baktığımda evet güzel oyun.Benzeri yok denebilir.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
Söylediğim oyunlara uzun saatler harcadım elden ring dışında onu daha satın almadım.Fallout 76 fiyasko,kalanı güzel ama öneririm.
zaten oyunu online olarak çıkardılar tepkilerden sonra hikayeyi dlc olarak getirdiler o da çok sağlıklı olmamış normal olarak

FurkanIIy

80+ Bronze
Ben oyunu sırf Gwent için oynuyorum. (Gwent için ayrı bir oyun yapıldığını biliyorum ama Witcher 3 Gwent'i ayrı bir zevk veriyor.)

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
zaten oyunu online olarak çıkardılar tepkilerden sonra hikayeyi dlc olarak getirdiler o da çok sağlıklı olmamış normal olarak
ben wasteland arayışıyla oyuna girip millet bahçesiyle karşılaştım o yüzden katlanamadım.Çok canlı bir renk paketi var inanılmaz uymuyor evrene.

batfirex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay Devrim
ben wasteland arayışıyla oyuna girip millet bahçesiyle karşılaştım o yüzden katlanamadım.Çok canlı bir renk paketi var inanılmaz uymuyor evrene.
ya evet bir de o var. Netflix dizisine bakıyosun hep karanlık gri lan oyun cıvıl cıvıl

Top Bottom