Neler Yeni

Witcher 3 oynarken sıkıntıdan patlamak

batfirex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay Devrim
yardımcı olmaya çalışıyorum zaten bundan önce hangi oyunları oynadın yakın dövüş mekaniklerine sahip örneğin bana witcherden sonra ac serisinin combatı berbat gelmişti ve hikayede nereye akdar gelebildin
Batman combatı benim için en bayıldığım combattır. Devil may cry keza bayılırım. Yeni ac'lerin combatı iyidir. Ama witcher bunların yanında bile çok sönük değil mi ya

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öncelikle merhabalar. Şunu söylemeliyim ben bu oyunu oynamak istiyorum ama acayip sıkılıyorum. Geçen sene aldığım bu oyunda üç dört saat şans verip kapatmıştım. Sonrasında yerli yabancı en sert eleştirmenlerin oyuncuların bile bu oyunu öve öve bitiremediğini görünce çok şaşırmıştım. Hayır anlayamıyorum sorun bende midir 1 senedir bu oyunu ara ara açıp oynamaya çalışıyorum ama yok. En fazla 7 8 dakika oynayıp alt f4 çekiyorum oğlum oyun acayip sıkıcı lan. Grafikleri kötü oynanış kötü Gerald 2 metreden düşünce ölüyor combat kötü oyun update e rağmen eski hissettiriyor (update'i bir ay bekledim) yani anlayamıyorum size içimi dökmek istedim. Var mı benim gibi düşünen veya tavsiyesi olan?
Bu çok normal.
çoğunluk iyi dese bile o oyun iyi olmaz herkese göre.
Tavsiyem başka oyunlar oynayın oyun iyi tamam ama türe ilgin yoksa sıkılırsın.

batfirex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay Devrim
Kişiden kişiye değişir, bende herkesin dünyanın en iyi oyunu olarak savunduğu RDR2'yi hiç sevmiyorum. Bir oyunu sevmek için zorlama yani kendini.
evet sanırım bunda karar kılıcam gibi en son :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu çok normal.
çoğunluk iyi dese bile o oyun iyi olmaz herkese göre.
Tavsiyem başka oyunlar oynayın oyun iyi tamam ama türe ilgin yoksa sıkılırsın.
mantıklı teşekkür ederim :9

abcdefg1234

80+ Silver
Herkes seviyor diye oynamanıza gerek yok ya. Tamamen zevk meselesi. Sarmadıysa zorlamayın.

Çoğunluğun övdüğü RDR2 ve GoW beni o kadar da sarmadı mesela. GoW u bitirdim ama RDR 2 ye ara ara giriyorum sadece.

batfirex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay Devrim
Herkes seviyor diye oynamanıza gerek yok ya. Tamamen zevk meselesi. Sarmadıysa zorlamayın.

Çoğunluğun övdüğü RDR2 ve GoW beni o kadar da sarmadı mesela. GoW u bitirdim ama RDR 2 ye ara ara giriyorum sadece.
evet evet artık bunda karar kıldım :) RDR de beni çok sarmaz maalesef ahah

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,732
İsim
Oğuz
Grafik kötü dedikten sonrasını okumadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ette

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
Batman combatı benim için en bayıldığım combattır. Devil may cry keza bayılırım. Yeni ac'lerin combatı iyidir. Ama witcher bunların yanında bile çok sönük değil mi ya
batman combatı güzel yeni ac ler hiç hoşuma gitmiyor mesela ama witchera en düşük zorlukta bile bitirsen o hikaye için şans vermelisin eşi benzeri görmediğim bir hikaye

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Öncelikle merhabalar. Şunu söylemeliyim ben bu oyunu oynamak istiyorum ama acayip sıkılıyorum. Geçen sene aldığım bu oyunda üç dört saat şans verip kapatmıştım. Sonrasında yerli yabancı en sert eleştirmenlerin oyuncuların bile bu oyunu öve öve bitiremediğini görünce çok şaşırmıştım. Hayır anlayamıyorum sorun bende midir 1 senedir bu oyunu ara ara açıp oynamaya çalışıyorum ama yok. En fazla 7 8 dakika oynayıp alt f4 çekiyorum oğlum oyun acayip sıkıcı lan. Grafikleri kötü oynanış kötü Gerald 2 metreden düşünce ölüyor combat kötü oyun update e rağmen eski hissettiriyor (update'i bir ay bekledim) yani anlayamıyorum size içimi dökmek istedim. Var mı benim gibi düşünen veya tavsiyesi olan?
beni özetlemişsin ya
oyunu 3 oynamayı denedim,
ilki 2 sene önce PS4 te
1 sene önce de bilgisayarda
ve geçen hafta tekrar başladım 10 saat oynadım ama sıkıyor yani oynanmıyor oyunun steam yorumlarını görünce insanın oynayası geliyor bu sebeple başladım 3 kere :D

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
şu grafiklere kötü demek tartışılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu grafiklere kötü demek tartışılır
çok daha ss var ama dosya boyutu çok büyük diyor

Ekler

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    3.1 MB · Hit: 54
  • Screenshot_17 (2).png
    Screenshot_17 (2).png
    2.1 MB · Hit: 55

batfirex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay Devrim
beni özetlemişsin ya
oyunu 3 oynamayı denedim,
ilki 2 sene önce PS4 te
1 sene önce de bilgisayarda
ve geçen hafta tekrar başladım 10 saat oynadım ama sıkıyor yani oynanmıyor oyunun steam yorumlarını görünce insanın oynayası geliyor bu sebeple başladım 3 kere :D
valla oynanmıyor patlıyorum sıkıntıdan uykum geliyor lise anılarım geliyor aklıma :D

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
hatta touissant bölgesi kadar renkli cıvıl cıvıl güzel grafikler az görülür diyebilirim

Ekler

• Screenshot_4 (3).png
    Screenshot_4 (3).png
    3 MB · Hit: 58

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
grafiklerine laf yok çoğu oyuna taş çıkartır bu arada