açık dünyası iyi değilki. kaç seviye olursan ol sana tek atan muhafızların olduğu kamplar ve arada yürüyen tüccarlar dışında açık dünyası bomboş. at sürme mekanikleride aşırı kötü at sürekli buga giriyor veya bir yere takılıyor. bitek o tepegözler iyi düşünülmüş onlarda çok çok nadir zaten. tekne dicemde o sirenleri oyuna koyanı allah bildiği gibi yapsın. bence tam tersi görev yaparak ilerlesin rdr2 gibi açık dünyaya sahip değil sıkılması normaldir. yan görev kalitesi aşırı iyi bir oyun çizgisel ilerlerse beğenceğini düşünüyorumsadece ana hikayeden gidiyosan sarmıyo olabilir ben ilk başladığımda düz mantık oynuyodum ara verdim sonra tekrar başladım keşfede keşfede karakterimi geliştirdim ve oyun baya sardı keşif yapmanı öneririm açık dünyanın tadını çıkar
Adam okuduğunu anlamıyordostum witcher rpg zaten
genel olarak rpg oyunları sevemedim ama witcher 3'ü zevkle oynadım ve bitirdim. Yani diğer oynadığım rpg oyunları sevemedim ama witcher 3'ü sevdim. Herkesin öve öve bitiremediği rd2'yi sevemedim ama witcher 3'ü sevdim.dostum witcher rpg zaten
olum 20 saatin var zaten ne gerek var yine oynamayaöyle yaptım zaten de herkes çok fazla övünce oynamak istiyosun mahrum kalmak istemiyor insan
rdr 2 den çok keyif almıştım sonra witcher a başladım belki o yüzden beklentimi karşılayamadıaçık dünyası iyi değilki. kaç seviye olursan ol sana tek atan muhafızların olduğu kamplar ve arada yürüyen tüccarlar dışında açık dünyası bomboş. at sürme mekanikleride aşırı kötü at sürekli buga giriyor veya bir yere takılıyor. bitek o tepegözler iyi düşünülmüş onlarda çok çok nadir zaten. tekne dicemde o sirenleri oyuna koyanı allah bildiği gibi yapsın. bence tam tersi görev yaparak ilerlesin rdr2 gibi açık dünyaya sahip değil sıkılması normaldir. yan görev kalitesi aşırı iyi bir oyun çizgisel ilerlerse beğenceğini düşünüyorum
aga herkes göklere çıkarıyor dünyanın en iyi oyunu şöyle güzel böyle güzel haksızlık mı ediyorum diye düşünüyodumolum 20 saatin var zaten ne gerek var yine oynamaya
Witcher'ı ön plana çıkaran hikayesi zaten, açık dünyası değil. Balon oyun değil yani. Hem hikaye hem de yan görev + dlc ile birlikte uzun saat oynanacak bir oyun. Yapım yılı da hesaba katılması lazım.açık dünyası iyi değilki. kaç seviye olursan ol sana tek atan muhafızların olduğu kamplar ve arada yürüyen tüccarlar dışında açık dünyası bomboş. at sürme mekanikleride aşırı kötü at sürekli buga giriyor veya bir yere takılıyor. bitek o tepegözler iyi düşünülmüş onlarda çok çok nadir zaten. tekne dicemde o sirenleri oyuna koyanı allah bildiği gibi yapsın. bence tam tersi görev yaparak ilerlesin rdr2 gibi açık dünyaya sahip değil sıkılması normaldir. yan görev kalitesi aşırı iyi bir oyun çizgisel ilerlerse beğenceğini düşünüyorum
Enis kirazoğlu bayıldıbalon oyun
bende oynayamadım oyunu, sarmıyor yaarkadaşlar witcher 3 e yaklaşık 4 defa başladım oyunda toplam 20 saatim var en fazla bi saveyi 10 saat oynayabildim,ne kadar çabalasam da oyundan zevk alamıyorum sorun bende mi yoksa herkesin bildiği üzere witcher 3 balon bir oyun mu?
Bende zevk alamadım sildim 10 saat oynadımarkadaşlar witcher 3 e yaklaşık 4 defa başladım oyunda toplam 20 saatim var en fazla bi saveyi 10 saat oynayabildim,ne kadar çabalasam da oyundan zevk alamıyorum sorun bende mi yoksa herkesin bildiği üzere witcher 3 balon bir oyun mu?
olabilir rdr2 her açıdan witcherdan çok daha iyi bir oyun grafiklerden açık dünyaya kadar mükemmele yakın bir oyunu bitirip sorunlu bir oyuna başlayınca alışamıyor olabilirsin. witcher 3 bug ve teknik hata dolu açık dünyası bomboş olan bir oyun. bir süre sonra witcher hislerini kullanarak kanıt bulmanın ötesine geçemiyor. en azından blood and wine dlc'sini tek başına oynayabilseydin sevceğine eminim. bence oyuna bir şans vermeyi dene bütün eksilerine rağmen sevdiğim bir oyun. eğlenceli olabiliyorrdr 2 den çok keyif almıştım sonra witcher a başladım belki o yüzden beklentimi karşılayamadı
3 kere bitirdim zaten. dlc'ler mükemmel olmuş ona lafım yok. hikayesi tamam güzel okeyde bence arthur morgan kadar vurucu bir hikayesi yoktu. rdr2'yle witcher 3 benzer satılıyorsa witcher 3 balondur. üstelik rdr2 daha sonra çıktıWitcher'ı ön plana çıkaran hikayesi zaten, açık dünyası değil. Balon oyun değil yani. Hem hikaye hem de yan görev + dlc ile birlikte uzun saat oynanacak bir oyun. Yapım yılı da hesaba katılması lazım.
Çözüm RDR2.arkadaşlar witcher 3 e yaklaşık 4 defa başladım oyunda toplam 20 saatim var en fazla bi saveyi 10 saat oynayabildim,ne kadar çabalasam da oyundan zevk alamıyorum sorun bende mi yoksa herkesin bildiği üzere witcher 3 balon bir oyun mu?