Neler Yeni

Witcher 3 Sarmıyor ne yapmalıyım

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Normal piyasada çoğu oyun balon zaten. Mesela RDR2'yi fazla oynayamadım bıraktım. Ama Mafia 2'yi 1003 saat oynamıştım. Mafia 2 de en underrated olanlardan

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,050
İsim
Oğuz
3 kere bitirdim zaten. dlc'ler mükemmel olmuş ona lafım yok. hikayesi tamam güzel okeyde bence arthur morgan kadar vurucu bir hikayesi yoktu. rdr2'yle witcher 3 benzer satılıyorsa witcher 3 balondur. üstelik rdr2 daha sonra çıktı
Aslında RDR2'nin de öyle ahış şahım bir hikayesi yok, sadece hikaye'yi iyi bir şekilde işlemişler, üzerine de açık dünyasıyla muazzam bir oyun tabi ki fakat benim vazgeçilmezim Witcher çünkü çocukluktan beri kitaplarıyle birlikte hayran olduğum bir evren. Witcher 3 de müzikleriyle birlikte duygusal anlamda beni çok etkiledi. O müzikler olmasa belki bu kadar etkilenmezdim.
Bu sahne bile benim için çok özel. Yine de herkesin seveceği bir oyun değil.

"thorxium"

80+ Bronze
arkadaşlar witcher 3 e yaklaşık 4 defa başladım oyunda toplam 20 saatim var en fazla bi saveyi 10 saat oynayabildim,ne kadar çabalasam da oyundan zevk alamıyorum sorun bende mi yoksa herkesin bildiği üzere witcher 3 balon bir oyun mu?
bende öyle düşünüyodum ilk her şeyi yapmaya çalış bence ben öyle yaptım ilk haritayı bitirdim sonra elektirikler kesildi
girdim oyuna save gitmiş 6 saatlik nerdeyse
sonra moral bozmadan devam ettim şuan 100 saaatım var ve oyun bitmedi saldım şuan bende sıkıldım biraz hep aynı oyun tazrı sıkılma ama.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Berkay BABUCCU
Aslında çıktığında oynasaydin aşırı güzeldi.Bu tarz oyunlar bir kaç sene sonra toplumun da etkisiyle fazla abartilmasindan kaynaklı olarak kişiler de aşırı beklentilere yol açıyor.Bundan dolayı oyuna girdiğinizde "e neresi güzel, e bildiğimiz x oyunun benzeri" şeklinde düşünmenize yol açıyor muhtemelen.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,803
İsim
Kerem Çavuş
witcherın müzikleri bile yeter ya :D

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
açık dünyası iyi değilki. kaç seviye olursan ol sana tek atan muhafızların olduğu kamplar ve arada yürüyen tüccarlar dışında açık dünyası bomboş. at sürme mekanikleride aşırı kötü at sürekli buga giriyor veya bir yere takılıyor. bitek o tepegözler iyi düşünülmüş onlarda çok çok nadir zaten. tekne dicemde o sirenleri oyuna koyanı allah bildiği gibi yapsın. bence tam tersi görev yaparak ilerlesin rdr2 gibi açık dünyaya sahip değil sıkılması normaldir. yan görev kalitesi aşırı iyi bir oyun çizgisel ilerlerse beğenceğini düşünüyorum
rdr2 aşırı oynadım açık dünyası rdr2 olamaz ona lafım yok şu at sürme olayına bende aşırı gıcık oldum ama açık dünyası leş değil

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Aslında RDR2'nin de öyle ahış şahım bir hikayesi yok, sadece hikaye'yi iyi bir şekilde işlemişler, üzerine de açık dünyasıyla muazzam bir oyun tabi ki fakat benim vazgeçilmezim Witcher çünkü çocukluktan beri kitaplarıyle birlikte hayran olduğum bir evren. Witcher 3 de müzikleriyle birlikte duygusal anlamda beni çok etkiledi. O müzikler olmasa belki bu kadar etkilenmezdim.
Bu sahne bile benim için çok özel. Yine de herkesin seveceği bir oyun değil.
witcherın müzikleri iyi değil başyapıt. rdr2'nin arada bir giren vahşi batı müzikleri dışında başka birşeyi yok .d ama müzikler witcherın balon olduğu gerçeğini değiştirmez

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Velen sıkıcıdır. Oyunun ilk görevleri atmosfere sokup mekanikleri öğretiyor. Novigrad'a geçtikten sonra oyun yavaş yavaş açılır. 10-15 saat sabrederek oynayın. Sonuna kadar hakkını vererek oynayıp bu oyunu sevmeme imkanınız yok. Nexus'ta da dolaşın muhakkak. Mod seçenekleri muazzam. Skyrim'den sonra en kaliteli topluluğa sahip. Vanilla haliyle bayağı eskide kalıyorsunuz. :)

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Velen sıkıcıdır. Oyunun ilk görevleri atmosfere sokup mekanikleri öğretiyor. Novigrad'a geçtikten sonra oyun yavaş yavaş açılır. 10-15 saat sabrederek oynayın. Sonuna kadar hakkını vererek oynayıp bu oyunu sevmeme imkanınız yok. Nexus'ta da dolaşın muhakkak. Mod seçenekleri muazzam. Skyrim'den sonra en kaliteli topluluğa sahip. Vanilla haliyle bayağı eskide kalıyorsunuz. :)
asıl toussant ve masal diyarı çok güzel onlarda yan görev. keşke oyunun kendi grafikleride dlc'deki gibi olsaydı cdpr işte

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
Emir Bayram
arkadaşlar witcher 3 e yaklaşık 4 defa başladım oyunda toplam 20 saatim var en fazla bi saveyi 10 saat oynayabildim,ne kadar çabalasam da oyundan zevk alamıyorum sorun bende mi yoksa herkesin bildiği üzere witcher 3 balon bir oyun mu?
Silebilirsin.

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Oyun Skellige'de açılıyor.
Velen kısmında Baron görevleri cidden sıkıcı değil, sadece anlaşılmak istiyor. Biraz araştırsanız bayağı farklı sonlarıyla karşılaşıyorsunuz.
Oyunda 360-370 saati devirdim, bilmem kaç kere bitirdim ve şu an %100 Ölüm Marşı zorluğunda bitirmekle uğraşıyorum.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
atif kekç
Oyun Skellige'de açılıyor.
Velen kısmında Baron görevleri cidden sıkıcı değil, sadece anlaşılmak istiyor. Biraz araştırsanız bayağı farklı sonlarıyla karşılaşıyorsunuz.
Oyunda 360-370 saati devirdim, bilmem kaç kere bitirdim ve şu an %100 Ölüm Marşı zorluğunda bitirmekle uğraşıyorum.
baron görevi çok eğlenceliydi sonra ciriyi bulmak için gemiye binmem gerekti para istedi param da yoktu sonra trisin görevlerine başladım sonra acayip sıkıldım

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,430
İsim
Berk
yani övenlerin çoğu hikayeye kendisini kaptırdığı için övüyor ve haklılar fena bir hikayesi yok. Siz acaba daha casual bir oyuncu musunuz grafiklere detaylara takılan biriyseniz daha basic türde oyunlara yönelin veya bu tarz oyunlarda şunu deneyin ana karakteri hissederek hikayeye merak uyandırarak oynayın yaptığınız seçimler de merak uyandırın yapamıyorsanız pekte zorlamanın anlamı yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,704
Üyeler
169,607
Son üye
ozzytourcar
Top Bottom