Aslında RDR2'nin de öyle ahış şahım bir hikayesi yok, sadece hikaye'yi iyi bir şekilde işlemişler, üzerine de açık dünyasıyla muazzam bir oyun tabi ki fakat benim vazgeçilmezim Witcher çünkü çocukluktan beri kitaplarıyle birlikte hayran olduğum bir evren. Witcher 3 de müzikleriyle birlikte duygusal anlamda beni çok etkiledi. O müzikler olmasa belki bu kadar etkilenmezdim.3 kere bitirdim zaten. dlc'ler mükemmel olmuş ona lafım yok. hikayesi tamam güzel okeyde bence arthur morgan kadar vurucu bir hikayesi yoktu. rdr2'yle witcher 3 benzer satılıyorsa witcher 3 balondur. üstelik rdr2 daha sonra çıktı
bende öyle düşünüyodum ilk her şeyi yapmaya çalış bence ben öyle yaptım ilk haritayı bitirdim sonra elektirikler kesildiarkadaşlar witcher 3 e yaklaşık 4 defa başladım oyunda toplam 20 saatim var en fazla bi saveyi 10 saat oynayabildim,ne kadar çabalasam da oyundan zevk alamıyorum sorun bende mi yoksa herkesin bildiği üzere witcher 3 balon bir oyun mu?
rdr2 aşırı oynadım açık dünyası rdr2 olamaz ona lafım yok şu at sürme olayına bende aşırı gıcık oldum ama açık dünyası leş değilaçık dünyası iyi değilki. kaç seviye olursan ol sana tek atan muhafızların olduğu kamplar ve arada yürüyen tüccarlar dışında açık dünyası bomboş. at sürme mekanikleride aşırı kötü at sürekli buga giriyor veya bir yere takılıyor. bitek o tepegözler iyi düşünülmüş onlarda çok çok nadir zaten. tekne dicemde o sirenleri oyuna koyanı allah bildiği gibi yapsın. bence tam tersi görev yaparak ilerlesin rdr2 gibi açık dünyaya sahip değil sıkılması normaldir. yan görev kalitesi aşırı iyi bir oyun çizgisel ilerlerse beğenceğini düşünüyorum
witcherın müzikleri iyi değil başyapıt. rdr2'nin arada bir giren vahşi batı müzikleri dışında başka birşeyi yok .d ama müzikler witcherın balon olduğu gerçeğini değiştirmezAslında RDR2'nin de öyle ahış şahım bir hikayesi yok, sadece hikaye'yi iyi bir şekilde işlemişler, üzerine de açık dünyasıyla muazzam bir oyun tabi ki fakat benim vazgeçilmezim Witcher çünkü çocukluktan beri kitaplarıyle birlikte hayran olduğum bir evren. Witcher 3 de müzikleriyle birlikte duygusal anlamda beni çok etkiledi. O müzikler olmasa belki bu kadar etkilenmezdim.
Bu sahne bile benim için çok özel. Yine de herkesin seveceği bir oyun değil.
asıl toussant ve masal diyarı çok güzel onlarda yan görev. keşke oyunun kendi grafikleride dlc'deki gibi olsaydı cdpr işteVelen sıkıcıdır. Oyunun ilk görevleri atmosfere sokup mekanikleri öğretiyor. Novigrad'a geçtikten sonra oyun yavaş yavaş açılır. 10-15 saat sabrederek oynayın. Sonuna kadar hakkını vererek oynayıp bu oyunu sevmeme imkanınız yok. Nexus'ta da dolaşın muhakkak. Mod seçenekleri muazzam. Skyrim'den sonra en kaliteli topluluğa sahip. Vanilla haliyle bayağı eskide kalıyorsunuz.![]()
Silebilirsin.arkadaşlar witcher 3 e yaklaşık 4 defa başladım oyunda toplam 20 saatim var en fazla bi saveyi 10 saat oynayabildim,ne kadar çabalasam da oyundan zevk alamıyorum sorun bende mi yoksa herkesin bildiği üzere witcher 3 balon bir oyun mu?
baron görevi çok eğlenceliydi sonra ciriyi bulmak için gemiye binmem gerekti para istedi param da yoktu sonra trisin görevlerine başladım sonra acayip sıkıldımOyun Skellige'de açılıyor.
Velen kısmında Baron görevleri cidden sıkıcı değil, sadece anlaşılmak istiyor. Biraz araştırsanız bayağı farklı sonlarıyla karşılaşıyorsunuz.
Oyunda 360-370 saati devirdim, bilmem kaç kere bitirdim ve şu an %100 Ölüm Marşı zorluğunda bitirmekle uğraşıyorum.