Neler Yeni

witcher 3 te akbostandan çıkmadan önce tüm yan görevleri yapmalı mıyım ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
yapmdadan çıkabileceğimi biliyorum öncelikle onu söyleyeyim. akbostandan çıkmadan önce tüm soru işaretlerine gidip tamamlasam bana katkısı ne derece olur ? şu an grifini kestim ve yan görev yapıyorum ful

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İlerleyen bölümlerde daha kolay düşman kesersin. Level atlamak çok işe yarıyor oyunda.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlerleyen bölümlerde daha kolay düşman kesersin. Level atlamak çok işe yarıyor oyunda.
oyunun başında grifinden kurtardığımız tüccar çok iyi bir zırh seti satıyor. tüm yan görevleri yaparsam en azından bir parçasını alabilir miyim akbostandan çıkmadan. birde şey sorucam görevlerde para almak veya almamak seçenekleri oyunun gidişatını etkilyormu ? gizli bir onu seviyesi vs var mı oyunda

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
birde şey sorucam görevlerde para almak veya almamak seçenekleri oyunun gidişatını etkilyormu ? gizli bir onu seviyesi vs var mı oyunda
Yok. Donlarına kadar al ne varsa.
oyunun başında grifinden kurtardığımız tüccar çok iyi bir zırh seti satıyor. tüm yan görevleri yaparsam en azından bir parçasını alabilir miyim akbostandan çıkmadan.
Çıktıktan sonra SSD'in varsa çok hızlı şekilde hızlı seyahat yaparsın. Aynı zırhı tekrar alırsın.

Top Bottom