Neler Yeni

Öneri Witcher 3 versus RDR 2

Hangisi önce oynanmalı?

• RDR 2

• Witcher 3

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail

bu iki videoyu izlemen daha yararlı olur arkadaşın attığı video muhtemelen biraz oyundan soğutur ve kullanılan görseller spoiler içeriyor
Witcher 2 yi oynayabilir dostum ve 1. oyunun 2025 gibi bir remake i gelecek

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,670
İsim
Kerem Çavuş
Witcher 2 yi oynayabilir dostum ve 1. oyunun 2025 gibi bir remake i gelecek
witcher 2 bende oynanabileceğini düşünüyodum geçen denediğimde fikrim değişti oynanılacak gibi değil aşırı eski kalmış ya da 3e alıştığım için öyle düşünüyorum ama hikayesi ve sunduğu seçimler 3 ten aşşağı kalmaz @Entilus istersen 2 yi dene sevmezsen 3 geçersin

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
witcher 2 bende oynanabileceğini düşünüyodum geçen denediğimde fikrim değişti oynanılacak gibi değil aşırı eski kalmış ya da 3e alıştığım için öyle düşünüyorum ama hikayesi ve sunduğu seçimler 3 ten aşşağı kalmaz @Entilus istersen 2 yi dene sevmezsen 3 geçersin
Aslında pcyi alır almaz hangisini yüklesem diye düşünüyorum. Sanırım hangisi az gb ise onu yüklerim diye düşünüyorum. Misal witcher 50 gb ise onu oynarken alttan rdr 2 iner gibisinden düşünüyorum. Saçma mıdır sizce?

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
2 yılda bitirdim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

witcher 2 çok zor oyun

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,670
İsim
Kerem Çavuş
Aslında pcyi alır almaz hangisini yüklesem diye düşünüyorum. Sanırım hangisi az gb ise onu yüklerim diye düşünüyorum. Misal witcher 50 gb ise onu oynarken alttan rdr 2 iner gibisinden düşünüyorum. Saçma mıdır sizce?
witcherı bi dene seversen muhtemelen 60+ saat oynarsın boşa rdr indirmemiş olursun sevmezsen zaten silip rdr geçersin

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
witcherı bi dene seversen muhtemelen 60+ saat oynarsın boşa rdr indirmemiş olursun sevmezsen zaten silip rdr geçersin
Witcher oynarken alttan rdr indirmek optimize sorunu oluşturur mu?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar