Neler Yeni

Öneri Witcher 3 versus RDR 2

Hangisi önce oynanmalı?

• RDR 2

• Witcher 3

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,489
İsim
Kerem Çavuş
Witcher 3 goty versiyonu aldım bütün dlc li versiyonu. Tamamen alma hikayem oyunun ne kadar iyi olduğu için değil 15 TL'ye zam öncesi almıştım dedim Türkçe altyazı en kötü oynarım dedim de baya iyi oyunmuş dediklerine göre 😅
benim 300 saatim var :D rdr de güzel ama çok gerçekçi olduğu için aşırı yavaş bitirsem de ısınamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Faruk SAKMAK
Merhaba gençler.

Soru kısa ve öz, önce Witcher 3 mü oynanmalı yoksa rdr 2 mi?
witcher 3 gibi yapımların hikayelerini sevmem ama adamlar farklı bir şeyler sunmuşlar. Farklılık arıyorsan witcher'ı tercih et

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,542
İsim
ismail
İki macera oyununun kapışması,rdr2 almalı

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
İki macera oyununun kapışması,rdr2 almalı
Oyunları oynamadığınız buradan belli.
İki macera oyunu değil Witcher 3 Aksiyon-Rpg türünün liderlerinden biri Rdr ise Çizgisel açık dünya oyunlarından en iyilerinden yani ikisi bambaşka oyunlar

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Bence önce witcher dene. Grafik, oyun mekanikleri vs daha eski olduğundan rdr den sonra sıkabilir.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Eray Yılmaz
Bu şey gibi bir karşılaştırma birisi sütlü tatlı çok güzel pişmiş isi herşeyi yerinde olan sütlaç diğeri ise tereyağsı şerbeti tam yerinde olan bir baklava ikisi de mükkemel tatlı lakin ikisinin de ana malzemesi ve aromaları çok farklı mükkemel tat veriyor bu örnekleme sonrası özetlersek ikiside eşsiz ve mükkemel ikisinde de 200 saaten fazla oynamış biri olarak konuşuyorum karşılaştırılması yanlış witcher 3 ile skyrim karşılaştırılmalı rdr2 ile açık dünya shooter bir oyun karşılaştırılmalı kazanan yok ikisi de mükkemel hangisini daha çok sevdim dersem orta çağ vb temalı fantastik evrenleri daha çok seviyorum o sebeble witcheri daha çok severim rdr'den üstün bir tarafı rdr'ninde witcher'dan.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,542
İsim
ismail
Oyunları oynamadığınız buradan belli.
İki macera oyunu değil Witcher 3 Aksiyon-Rpg türünün liderlerinden biri Rdr ise Çizgisel açık dünya oyunlarından en iyilerinden yani ikisi bambaşka oyunlar
rpg türünde herhangi bir oyun oynamadığınız belli... Oyuna diyalog ve skill ağacı eklediğinizde rpg oyunu olmuyor maalesef.Witcher 3 sabit bir karakterle oynayıp karakterine yaptığın 2-3 özelleştirmeden ibaret bir oyun.Witcher 3 e rpg demek için hiç rpg türünde oyun oynamamış olmak gerekiyor.Skyrim,Elden ring,Fallout yada souls serileri witcher'a göre çok daha fazla rpg denilebilir.Witcher 3 olsa olsa aksiyon macera oyunu maalesef...

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
İbrahim
Merhaba gençler.

Soru kısa ve öz, önce Witcher 3 mü oynanmalı yoksa rdr 2 mi?
2 oyun da güzel ama merak ettiğim önce oynamanın nasıl bi öneme sahip olduğu
önce rdr2 oyna sonra witcheri oyna,sebebini sorarsan bilmiyorum

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Entilus
2 oyun da güzel ama merak ettiğim önce oynamanın nasıl bi öneme sahip olduğu
önce rdr2 oyna sonra witcheri oyna,sebebini sorarsan bilmiyorum
2 oyunada sahibim. Önce hangisini oynamam gerektiğini sordum arkadaşlara bilgi almak adına. Ona göre indirim oynucam. Teşekkürler

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
rpg türünde herhangi bir oyun oynamadığınız belli... Oyuna diyalog ve skill ağacı eklediğinizde rpg oyunu olmuyor maalesef.Witcher 3 sabit bir karakterle oynayıp karakterine yaptığın 2-3 özelleştirmeden ibaret bir oyun.Witcher 3 e rpg demek için hiç rpg türünde oyun oynamamış olmak gerekiyor.Skyrim,Elden ring,Fallout yada souls serileri witcher'a göre çok daha fazla rpg denilebilir.Witcher 3 olsa olsa aksiyon macera oyunu maalesef...
Rpg türünde çok oyun oynadım ve Witcher 3 Aksiyon-Rpg türünde bir oyun.
Sırf laf olsun diye yorum yapmışsınız.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,182
İsim
uwu
Witcher 3 goty versiyonu aldım bütün dlc li versiyonu. Tamamen alma hikayem oyunun ne kadar iyi olduğu için değil 15 TL'ye zam öncesi almıştım dedim Türkçe altyazı en kötü oynarım dedim de baya iyi oyunmuş dediklerine göre 😅
Banada tercih etmişlerdi 15tl ye bnde aldım ama oyunun başındaki s*isme sahnesi dışında çok iyi

Top Bottom