Öneri Witcher 3 versus RDR 2

Hangisi önce oynanmalı?

• RDR 2

• Witcher 3

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Witcher 2 yi oynayabilir dostum ve 1. oyunun 2025 gibi bir remake i gelecek
witcher 2 bende oynanabileceğini düşünüyodum geçen denediğimde fikrim değişti oynanılacak gibi değil aşırı eski kalmış ya da 3e alıştığım için öyle düşünüyorum ama hikayesi ve sunduğu seçimler 3 ten aşşağı kalmaz @Entilus istersen 2 yi dene sevmezsen 3 geçersin

witcher 2 bende oynanabileceğini düşünüyodum geçen denediğimde fikrim değişti oynanılacak gibi değil aşırı eski kalmış ya da 3e alıştığım için öyle düşünüyorum ama hikayesi ve sunduğu seçimler 3 ten aşşağı kalmaz @Entilus istersen 2 yi dene sevmezsen 3 geçersin
Aslında pcyi alır almaz hangisini yüklesem diye düşünüyorum. Sanırım hangisi az gb ise onu yüklerim diye düşünüyorum. Misal witcher 50 gb ise onu oynarken alttan rdr 2 iner gibisinden düşünüyorum. Saçma mıdır sizce?

2 yılda bitirdim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

witcher 2 çok zor oyun

Aslında pcyi alır almaz hangisini yüklesem diye düşünüyorum. Sanırım hangisi az gb ise onu yüklerim diye düşünüyorum. Misal witcher 50 gb ise onu oynarken alttan rdr 2 iner gibisinden düşünüyorum. Saçma mıdır sizce?
witcherı bi dene seversen muhtemelen 60+ saat oynarsın boşa rdr indirmemiş olursun sevmezsen zaten silip rdr geçersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,277
Üyeler
197,173
Son üye
aybalam13
Geri