Witcher 2 yi oynayabilir dostum ve 1. oyunun 2025 gibi bir remake i gelecek
bu iki videoyu izlemen daha yararlı olur arkadaşın attığı video muhtemelen biraz oyundan soğutur ve kullanılan görseller spoiler içeriyor
Witcher 2 yi oynayabilir dostum ve 1. oyunun 2025 gibi bir remake i gelecek
bu iki videoyu izlemen daha yararlı olur arkadaşın attığı video muhtemelen biraz oyundan soğutur ve kullanılan görseller spoiler içeriyor
witcher 2 bende oynanabileceğini düşünüyodum geçen denediğimde fikrim değişti oynanılacak gibi değil aşırı eski kalmış ya da 3e alıştığım için öyle düşünüyorum ama hikayesi ve sunduğu seçimler 3 ten aşşağı kalmaz @Entilus istersen 2 yi dene sevmezsen 3 geçersinWitcher 2 yi oynayabilir dostum ve 1. oyunun 2025 gibi bir remake i gelecek
Aslında pcyi alır almaz hangisini yüklesem diye düşünüyorum. Sanırım hangisi az gb ise onu yüklerim diye düşünüyorum. Misal witcher 50 gb ise onu oynarken alttan rdr 2 iner gibisinden düşünüyorum. Saçma mıdır sizce?witcher 2 bende oynanabileceğini düşünüyodum geçen denediğimde fikrim değişti oynanılacak gibi değil aşırı eski kalmış ya da 3e alıştığım için öyle düşünüyorum ama hikayesi ve sunduğu seçimler 3 ten aşşağı kalmaz @Entilus istersen 2 yi dene sevmezsen 3 geçersin
2 yılda bitirdimwitcher 2 bende oynanabileceğini düşünüyodum geçen denediğimde fikrim değişti oynanılacak gibi değil aşırı eski kalmış ya da 3e alıştığım için öyle düşünüyorum ama hikayesi ve sunduğu seçimler 3 ten aşşağı kalmaz @Entilus istersen 2 yi dene sevmezsen 3 geçersin
zamanına göre güzelGrafikleri nasıl
witcherı bi dene seversen muhtemelen 60+ saat oynarsın boşa rdr indirmemiş olursun sevmezsen zaten silip rdr geçersinAslında pcyi alır almaz hangisini yüklesem diye düşünüyorum. Sanırım hangisi az gb ise onu yüklerim diye düşünüyorum. Misal witcher 50 gb ise onu oynarken alttan rdr 2 iner gibisinden düşünüyorum. Saçma mıdır sizce?
50 saatte bitirdim tüm içerikleriyle bossları çok zordu2 yılda bitirdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
witcher 2 çok zor oyun
Witcher 2 çok sıkıntılı bir oyun50 saatte bitirdim tüm içerikleriyle bossları çok zordu
sanmıyorum ama next genin optimizasyonu biraz kötü sorun yaşarsan durdurursunWitcher oynarken alttan rdr indirmek optimize sorunu oluşturur mu?
Witcher 2 çok sıkıntılı bir oyun
Witcher 3 goty versiyonu aldım bütün dlc li versiyonu. Tamamen alma hikayem oyunun ne kadar iyi olduğu için değil 15 TL'ye zam öncesi almıştım dedim Türkçe altyazı en kötü oynarım dedim de baya iyi oyunmuş dediklerine göresanmıyorum ama next genin optimizasyonu biraz kötü sorun yaşarsan durdurursun