radasamara
80+ Gold
Dahası
Gitme AB seviyoz biz seniGideyim mi![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Gitme AB seviyoz biz seniGideyim mi![]()
witcher 1 mekanik ve grafik bakımından zayıf olabilir ama 2. oyun bence oynanması gerekilen bi oyunAynen, diğerleri o kadar iyi değil zaten.
Çok sık indirime giren bir oyun, almanızı şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle Game of the year sürümünü al. Steam'den 17₺'ye aldım, oyun bana biraz karışık ve zor geldi o sebepten sildim ama yakın zamanda tekrar başlamayı düşünüyorum.The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition alınır mı? Şu an 15 lira. Yoksa DLC'siz şekilde 3 oyununu da birlikte mi alayım? 17 lira falan öyle de.
Witcher 3 oynamadan 1 ve 2'nin hikayesini okuyun diyorlar. Ben Witcher serisinin 1. Kitabını okudum , benim okuduğum Witcher 1 oyunu ile mi benzer ?GOTY al sonra istersen ilk iki oyunu da paket olarak 4-5TL civarına al.
Oyuna hakim olmak için oynamıyor muyuz zaten? Yavaş yavaş öğrenilir, daha zevkli olur.Hocam hikayeye ve atmosfere hakim değilsen çok önermem. Bu çapta bir oyun fiyatına göre bedava zaten ama oyun zor.
Witcher 3 dlcleri ayrı birer oyun gibi demek istemiş. Haklı daNasıl yani biraz daha açarmısın?
Bende yeni başladım , oyun pek iyi değildir diye düşünüyordum ama baya iyiOyuna hakim olmak için oynamıyor muyuz zaten? Yavaş yavaş öğrenilir, daha zevkli olur.
Kitapları ve önceki oyunları var daha.Oyuna hakim olmak için oynamıyor muyuz zaten? Yavaş yavaş öğrenilir, daha zevkli olur.
Bende senin gibi dedim de işte. Oynayamadım. Yani oyunda bir kusur yok mis gibi oyun ama ben beceremedim.Oyuna hakim olmak için oynamıyor muyuz zaten? Yavaş yavaş öğrenilir, daha zevkli olur.
Amaan boş yaptım ya. Al gitsin 15 liraya alınacak en iyi oyunlardan biri zaten.Oyunların hikayeleri bağlantılı değilse eğer pek sorun olmaz benim için.
Genelde 1-2 oynanmaz diyorlar.
Witcher 3'ün DLC'leri tamamen yeni birer oyun gibi ondan bahsediyorum. Biraz kapalı anlattım galiba.Nasıl yani biraz daha açarmısın?
Anladım.Witcher 3'ün DLC'leri tamamen yeni birer oyun gibi ondan bahsediyorum. Biraz kapalı anlattım galiba.