Witcher 3'ün Bıraktığı Etki

Satashke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,280
Öncelikle ben Witcher 3'ten çok keyif almamış , görev yapısını hiç beğenmemiş biriyim. Fakat bu oyunun evreni beni öyle bir etkiledi ki Red Dead Redemption 2 bile bana o içinde bulunduğu evreni bu kadar iyi hissettirmedi. Her karakter gerçekten tam olarak olması gerektiği gibi tasvir edilmiş. Her şehir tam olarak anlatıldığı gibi hissettirmiş. Sürekli aklıma geliyor girip oynamak istiyorum. Dolaşmak , hikayeler dinlemek , o efsane müziklerle dünyasını yaşamak istiyorum. Hayatımda beni en çok ikileme sokan oyunsun Witcher 3.

Kötülemek için demiyorum ama Red Dead Redemption 2'nin yakınından bile geçemez.

Witcher 3'de yanlış seçimler yaptığım için veya karakter yapısı gereği Yennefer'la sonumun iyi olmayacağını bildiğim için moralim bozuldu bıraktım.

Vallaha ben onu bunu bilmem Diablo 3 Nayadır, Witcher Karam, Red dead ise Ülker çukulatlı gofrettir.

Diablo 3 alayından dadlıdır.
Ula senin dilin ne söylir? Ula siz beni çıldırtacak mısınız? Fur ula kendini kurtul.
RDR2 pringlestir diğer oyunlar balık krakerdir.

Ekler

• ula-senin-dilin-ne-soylir-60892-1.jpg
    ula-senin-dilin-ne-soylir-60892-1.jpg
    128.4 KB · Hit: 42
Ula senin dilin ne söylir? Ula siz beni çıldırtacak mısınız? Fur ula kendini kurtul.
RDR2 pringlestir diğer oyunlar balık krakerdir.
Roblox :hackerman::hackerman: BAKLAVA POwer (baklavanın gücü yarıda kesildi adssad)

1628941825512.png

Öncelikle ben Witcher 3'ten çok keyif almamış , görev yapısını hiç beğenmemiş biriyim. Fakat bu oyunun evreni beni öyle bir etkiledi ki Red Dead Redemption 2 bile bana o içinde bulunduğu evreni bu kadar iyi hissettirmedi. Her karakter gerçekten tam olarak olması gerektiği gibi tasvir edilmiş. Her şehir tam olarak anlatıldığı gibi hissettirmiş. Sürekli aklıma geliyor girip oynamak istiyorum. Dolaşmak , hikayeler dinlemek , o efsane müziklerle dünyasını yaşamak istiyorum. Hayatımda beni en çok ikileme sokan oyunsun Witcher 3.
Sonuç?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,438
Üyeler
199,360
Son üye
Enormis

Geri