Witcher 4 kendi sonunu getirecek gibi

witcher 3'ü oynadıktan sonra hikayenin hayranı oldum ve kitapları aldım. fantastik evrende got bir witcher ikidir benim için.
Ben witcher oynadıktan sonra daha aralıksız 1 saat oyun dahi oynamamışımdır oyunu oynadıktan sonra diğer oyunlara heves kalmadı pc açıyom 5dk bakıyom kapıyom 2-3 senedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

witcher 3'ü oynadıktan sonra hikayenin hayranı oldum ve kitapları aldım. fantastik evrende got bir witcher ikidir benim için.
Kitaplarda neler anlatılıyoki

Ben witcher oynadıktan sonra daha aralıksız 1 saat oyun dahi oynamamışımdır oyunu oynadıktan sonra diğer oyunlara heves kalmadı pc açıyom 5dk bakıyom kapıyom 2-3 senedir
Hocam biraz abartmışsın sanki ben w3 ü 2 3 kez oynamayı denedim savaş mekanikleri sarmadığı için bıraktım. Hikaye desen kitap ve önceki oyunların devamı ondan da bişi anlamadım. Kısaca bi ben beğenemedim galiba

Hocam biraz abartmışsın sanki ben w3 ü 2 3 kez oynamayı denedim savaş mekanikleri sarmadığı için bıraktım. Hikaye desen kitap ve önceki oyunların devamı ondan da bişi anlamadım. Kısaca bi ben beğenemedim galiba
Ben beğendim hikaye güzel ama daha hikaye oyunları oynamıyom yok olmaz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kitaplarda neler anlatılıyoki
şuan sadece ilk kitabı okudum. kısa kısa hikayeler var.

Ben witcher 3 oynadım witcher 2 ve altını oynayamadım mekanikler grafikler derken sırf hikaye için oynayayım dedim hiç oynayamadım ama kafamdaki soru şu şimdi bunlar ilk witcher 4 için kurt yerine başak sembolü ile gönderme yaptılar bizde dedikli herhalde yeni witcher serüveni başlıyor yeni bir nesil sonra hoop ciri ana karakter oldu witcher 3 de durmadan ciri ile boost atarken milletin içinden geçerken witcher 4 fragmanında bi baktık witcher olmuşuz ışınlanma falan yok bide ne dendi ciri.ile ilişki sahneleri olabilir lan şimdi insan bi düşünüyo bize bu kızı öz kızımız gibi aşıladınız sonra biz bu kız ve kadim kanı ele geçirilmesin diye imparatorluğa kafa tuttuk öz babasına salladık birde vahşi avı yendik üstüne ak beyazı mağlup ettik e şimdi biz bu nası yayılmasın diye ele alınmasın diye böylesine korurken şimdi evden eve sahneden sahneye kucaklarsa mı olucaz e hani kadim kanı korumak öz kızımız diye aşıladığınız kızı korumak ben burayı cidden anlamadım altını nasıl dolduracaklar acaba?
Ciri senin kızın gibi diye cinsel yönelimi olmayacak diye bir şey yok. Başka hikayenin tutacağı şüpheliydi. Tutan yoldan devam etmek istediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,674
Üyeler
189,311
Son üye
Dualix
Geri