Neler Yeni

Yardım Witcher serisi hakkında

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
1'i bence izle youtube'dan çünkü eski ve oynanış olaral zayıf bir oyun. Fakat 2'yi kesinlikle oyna gayet güzel taş gibi bir oyun. Hikaye bütünlüğü oluşursa daha çok eğlenirsin.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Eski oyunların sırf grafikleri yüzünden oynanmamasini anlamıyorum.Mekanik ve grafiklere birkaç saat içinde alışıyor.Asıl oyunun sana kattığı hikayesi,evreni.
Bu kişisel bir zevktir, karışamayız. Oyunun sadece grafiği kötü olsa katılırım ancak hem grafiği hem de mekaniği kötü, o yüzden ben oynanmasını pek tavsiye etmiyorum.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Hocam bence önce kitapları oku ondan sonra başla çünkü oyun kitapların bittiği yerden başlıyor diye biliyorum kitapları okumadan da başlayabilirsin ama zor anlarsın ben kitapları okumadan 1.ci oyuna başladım oyunun hikayesini anlayana kadar kapanış bölümüne geldim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bence önce kitapları oku ondan sonra başla çünkü oyun kitapların bittiği yerden başlıyor diye biliyorum kitapları okumadan da başlayabilirsin ama zor anlarsın ben kitapları okumadan 1.ci oyuna başladım oyunun hikayesini anlayana kadar kapanış bölümüne geldim
1. Oyun da güzel oyun bu arada grafikler biraz eski grafik modları fln kurabilirsin
Rise of the white wolf modunu öneririm

Top Bottom