Neler Yeni

🔥İndirim Witcher Serisi Steam

Merhabalar,Steam Yaz İndirimleri Kapsamında Muhtemeldir Ki Witcher 3 Ve Serinin Diğer Oyunları İndirime Girecektir.
Satın Almayı Düşünüyorum Ancak Kimi "Diğer 2 Oyunu Oynamadan Sakın 3. Oyunu Oynama" Kimisi Önce İlk 2 Oyunun Özetini Oku Sonra 3'ü Oyna Geç Diyor.
Sadece 3. Oyunu Oynarsam Hikayede Aşırı Bir Boşluk Oluşur Mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emir Bahran
Minumum 2. oyundan başlasan iyi olur çünkü 2. oyunda verdiğin bazı kararlar eğer sen istersen 3. oyunun ilerleyişine etki ediyor.

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Merhabalar,Steam Yaz İndirimleri Kapsamında Muhtemeldir Ki Witcher 3 Ve Serinin Diğer Oyunları İndirime Girecektir.
Satın Almayı Düşünüyorum Ancak Kimi "Diğer 2 Oyunu Oynamadan Sakın 3. Oyunu Oynama" Kimisi Önce İlk 2 Oyunun Özetini Oku Sonra 3'ü Oyna Geç Diyor.
Oluşmaz özetini okusanda yeter ama witcher 2 kesinlikle oynanması gereken bir oyun

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
1.oyun şu anda oynanmaz 2 ve 3 oynayın oynayacaksanız.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
2 yi oynamanızı tavsiye ederim hala güzel oyun, eksikleri var tabii, fakat alışıyorsunuz.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
D-Dostum İlk oyun tam bir facia bana göre hikaye haricinde onu'Da videolu ve yazılı olarak öğrendim ikinci oyun witcher 3 oynadıktan sonra çok şey geldi hani sarmadı onunda hikayesini videolu ve yazılı olarak öğrendim ve witcher 3'e devam ettim aslında ben bu oyunların hikayesine bakmadan direk witcher 3 girmiştim 300 saat felan bazı karakterler geçmiş hakkında konuştuğunda biraz anlamamıştım ama keyifliydi sonrasın'da merak edip öğrenince bir kez daha bitirdim ve 2x keyif aldım. oynamak istemiyorsan hikayeyi yazılı ve videolu olarak göz geçir benim gibi + olarak birde kitaplara sardım onun üstüne bir kez daha bitiriyorum oldumu sana x2 keyif daha :)
🥰
136510 (1).jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,594
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721