Çözüldü✓ Wl Beast X Max mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
75
Hocalarım herkese iyi akşamlar

Geçen günlerde Scyrox V6 aldım ama pek hoşuma gitmedi ve arkadaşıma aldığım fiyata sattım. Wl Beast X max ön siparişe açılmış benimde dikkatimi çekti. Ama bi mouse'a 6k vermek ne kadar mantıklı onu bilmiyorum. Eğer onu almazsam Atk F1 Pro max alacağım. Sizce ne yapmalıyım?

üst düzey mouse dolu dolu kutu ıcerıgıne sahıp 3950 hs en yenı nesıl sensor kullanıyor malzeme kalıtesı abs plastık olan mouselarla bır degıl

Çok büyük bir mouse ama güzel. Ben delik sevmiyorum. Dokununca pürüzsüz olsun istiyorum. Viper V3 Pro daha mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok büyük bir mouse ama güzel. Ben delik sevmiyorum. Dokununca pürüzsüz olsun istiyorum. Viper V3 Pro daha mantıklı.
Viper V3 Pro ile aynıymış neredeyse boyutu alınabilir o halde. Bana çok daha büyük geliyordu.

Bence gerek yok
Bende çok kararsız kaldım ama bencede gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Viper V3 Pro ile aynıymış neredeyse boyutu alınabilir o halde. Bana çok daha büyük geliyordu.
Hocam valla güzel mouse ama 6k vermek aklıma yatmıyo o yüzden bilemiyorum

Bende çok kararsız kaldım ama bencede gerek yok.

Hocam valla güzel mouse ama 6k vermek aklıma yatmıyo o yüzden bilemiyorum
Setup ve oynanışa önem veriyorsan alınır. Bu mantıklı çoğu harcama gereksiz zaten.

Setup ve oynanışa önem veriyorsan alınır. Bu mantıklı çoğu harcama gereksiz zaten.
Önem veriyorum hocam aslında ama arkadaşın dediği gibi 100k lık pc m olsa düşünmeden alırım ama maalesef yok
Bence bu bütçelerle egzotik bişey aramıyorsan gpx2 al geç
Egzotik değilde hocam tasarım olarak hoşuma gidiyo ondan dolayı
100k lık pc n varsa para harcıcak yer bulamıyorsan alıncak bir mouse.
Yani ne diyim çokta yanlış söylememişsin

Önem veriyorum hocam aslında ama arkadaşın dediği gibi 100k lık pc m olsa düşünmeden alırım ama maalesef yok

Egzotik değilde hocam tasarım olarak hoşuma gidiyo ondan dolayı

Yani ne diyim çokta yanlış söylememişsin
Garanti vesaire durumlarından bence gpx2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,691
Üyeler
174,909
Son üye
DarkMyth61