Wolfteam TNL Device Hata

xPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
Pc hiçbir oyunu kaldırmıyor önüme wolfteam reklamı çıktı baktım gereksinimleri çok düşük indirdim Bu hatayı veriyor anladığım kadarıyla directx 8.1 indir diyor da ben bi video izledim aynısını yaparak indirim olmadı yine aynı hatayı verdi yardımcı olabilecek var mı sistem ekran kartı yok apu çok eski bir sistem yardımlarınızı bekliyorum aşırı sıkıldım belki wolfteam olur da en azından bir oyun oynamış olurum :)
1586562562077.webp

Ekran kartınızın driverı güncel mi ?

Valla 100lerce video izledim
Ekran kartınızın driverı güncel mi ?
apu olduğu için anlamıyorum yani aygıt yöneticisinden tek güncelleyebildim oda yeterli mi bilemiyorum kafam çok karışık izlediğim videolar aşırık kafamı karıştırmış durumda

apu olduğu için anlamıyorum yani aygıt yöneticisinden tek güncelleyebildim oda yeterli mi bilemiyorum kafam çok karışık izlediğim videolar aşırık kafamı karıştırmış durumda
DirectX 'in son sürümünü günceller misiniz. Bakalım sonuç değişecek mi.

Şöyle diyim benimkide apu fakat benimki eski dxdiag girip ordan ekran kısmına gelip ordaki adı internette arayıp onun driverini indir bi dene :)

Şöyle diyim benimkide apu fakat benimki eski dxdiag girip ordan ekran kısmına gelip ordaki adı internette arayıp onun driverini indir bi dene :)
Hocam onu yapamadım işte çıldırmak üzereyim yani bulamadım ben sana adı söyliyim sen bana link atsan ? ad Matrox G200 e(ServerEngines)

Arkadaşlar biri yardımcı olsun artık oyun oynayamamaktan çıldıracağım...

Hocam onu yapamadım işte çıldırmak üzereyim yani bulamadım ben sana adı söyliyim sen bana link atsan ? ad Matrox G200 e(ServerEngines)
Windows + r tuşuna bas sonra dxdiag yaz sonra burdaki kutucuk içine almış olduğum yazan şeyi araştır ve indir eğer bulamadıysan driveri olmayabilir.
1587341611015.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,367
Üyeler
197,439
Son üye
seniho
Geri