Isolation32
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 419
yani kullanıyorum memnunum kaliteli eğilip bükülmüyor dokusu hoşŞuan sepette %35 indirimli alınır mı?
yani kullanıyorum memnunum kaliteli eğilip bükülmüyor dokusu hoşŞuan sepette %35 indirimli alınır mı?
Kalitesinden şüphem yokta cat ve harley duruken sadece fiyatı uygun diye tercih edilir mi demin değilimyani kullanıyorum memnunum kaliteli eğilip bükülmüyor dokusu hoş
860'a alınır mı pekikaliteli alınır
alınır yabancı wolverine boots videolarını izleyebilirsin kaliteli üretimlerKalitesinden şüphem yokta cat ve harley duruken sadece fiyatı uygun diye tercih edilir mi demin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
860'a alınır mı peki
Nays geri ödemesiyle alırsam fiyatı biraz daha düşebilir emin değilim
Bazı modeller Türkiye'de üretiliyormuş bunun üretim yeri neresi biliyor musunuz?alınır yabancı wolverine boots videolarını izleyebilirsin kaliteli üretimler
inan hiç hatırlamıyorum ama o attığım bot güzel, fotoğrafta gözüktüğünden bir tık daha koyuBazı modeller Türkiye'de üretiliyormuş bunun üretim yeri neresi biliyor musunuz?
Sen biraz geç kalmışsın ben sepette 600TL'ye aldım.Şuan sepette %35 indirimli alınır mı?
Elime yeni para geçti hocam 100-200 fazla olsun sorun değilSen biraz geç kalmışsın ben sepette 600TL'ye aldım.
Kahverengisinde numara yok siyahını alıyorum pişman etmez umarıminan hiç hatırlamıyorum ama o attığım bot güzel, fotoğrafta gözüktüğünden bir tık daha koyu