Yardım Wooting 80 HE'ye rakip bir klavye var mı yurtiçinde ?

bunu destekleyen bir makale veya video var mı ? Şu fotoğraf doğruysa wooting 80'den sonraki en iyi klavye asus rog ace hfx görünüyor gürkan hocam
Valla bende swarcowun rs6 incelemesinde gördüm

Valla bende swarcowun rs6 incelemesinde gördüm
swar'ın rs6 incelemesinde asus rog ace ile alakalı bir bilgi yok hocam bizzat izledim o videoyu. Rs6 ile alakalı olarak paylaşılan linkteki verilerin de doğruluğu konusunda biraz tereddütteyim. Rtings gibi bir site paylaşsa okey fakat o sitedeki veriler ne derece sağlıklı tartışılır.

swar'ın rs6 incelemesinde asus rog ace ile alakalı bir bilgi yok hocam bizzat izledim o videoyu. Rs6 ile alakalı olarak paylaşılan linkteki verilerin de doğruluğu konusunda biraz tereddütteyim. Rtings gibi bir site paylaşsa okey fakat o sitedeki veriler ne derece sağlıklı tartışılır.
Yani bence hepsi tartışılır hocam değerleri aşağı yukarı aynıdır bunları etkileyen etkenler vardır

Eklenmiş hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Field75 HE hala daha iyi

Hocam bir şey sormak istiyorum bu kadar hızlı olunca ciddi olarak fark ediyor mu?
Klavyenin tepki süresinden çok HE ve socd önemli HE ne kadar iyi olursa zaten tepki süresini de o kadar katlıyorsun mesela gelişmiş bir klavye ile oyunda sıradan klavyeyle yapamayacağın bir çok şeyi yapabiliyon o socd (snap tap) her neyse işte o çok güzel özellik

Eklenmiş hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Field75 HE hala daha iyi
halo zaten çok iyi değildi. Air 75 HE'yi bekliyorum ben. Bugün yarın yayınlanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri