Neler Yeni

Word dosyasını parçalara bölmek

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Merhaba öncelikle mutlu yıllar dilerim, sorunum şu ki elimde 2.70Gb büyüklüğünde bir word (.docx) dosyası mevcut fakat bunu şuanda açamıyorum çünkü wordde 512Mb üzeri olduğu için açılamıyor diye hata veriyor. Bir kaç site aradım fakat bu sitelerde 1Gb'a kadar kabul ediyor bunu bölmek için. Ben bu dosyayı nasıl 500mb olarak 6 parçaya bölebilirim veya nasıl açabilirim?

bedrano

80+
içinde ne var?

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversite bitirme tezi
Mesaj otomatik birleştirildi:

içinde ne var?
Yani en azından öyle umuyorum çünkü tam net emin olamıyorum diskten silinmişti kurtarma ile kurtardım fakat boyuttan dolayı açılamıyor olarak gözüküyor fakat bu kadar büyük dosya büyük ihtimalle tez olduğu için bu kadar büyük olmalı başka bu kadar büyük bir word dosyası yok çünkü aileden kimsenin

Son düzenleme:

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Kaan CEYLAN

bedrano

80+
Şuan işyerindeyim eve gidince deneyeceğim fakat şunu tam anlamadım images'ı silince resimler vs. gitmeyecek mi? ayrıca bunu yapsam bile 512mb'ı geçerse ne yapabilirim?
silmek zorunda değilsin, sadece word'ün içinden taşıman gerek diye anladım, daha önce yaptığım bir işlem değil açıkcası

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Kaan CEYLAN
silmek zorunda değilsin, sadece word'ün içinden taşıman gerek diye anladım, daha önce yaptığım bir işlem değil açıkcası
Anladım akşam deneyeceğim teşekkürler yardımın için

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Kaan CEYLAN

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Kaan CEYLAN
plus üyeliğim var chatGPT de fakat sorduğumda max 100mb a kadar dosya kabul ediyorum diyor

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Şuanda deneyebildim fakat .doc dosyasını zipe çevirince dosya açılamıyor. Sanırım bunu yapmak için docx olması gerekli başka bir yol var mı acaba bunu yapabileceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada güncelleme LibreOffice ve Microsoft Word 2003 ile açmayı başardım 2 dosya var bir tanesini açmayı başardım boş gözüküyor fakat 2.3gb diğeri ise 2.9gb fakat şifreli buradaki konu başlığına çıkmamak için bu şifreyi açmakla ilgili yeni konu açıyorum bilgisi olan varsa oraya yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,044
Üyeler
164,424
Son üye
etyiyebilenveganlarkulubu
Top Bottom