Neler Yeni

Wordpress için Hosting Önerisi

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Önemlimi Bilmiyorum Ama Bedava Olarak Ssl Sertifikası Veren Bir Site Var Yani Sol Üstteki kilit Simgesini Sağlayan Şeydir Ssl Sertifikası Çoğunlukla Hostinglerin Yanında Bulunuyor Fakat Bulunmazsa YouTube Da Videolarına Bakabilirsiniz Site;
Donanım Arşivi De Bunu Kullanıyor Sanırsam Fakat Ücretli Bir Sürümü Olabilir

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Alıntıyı görüntüle
Hocam bende site yapıyorum işim bu bu hostingi alsammı diye düşünüyorum ama bu kadar ucuz olmasıda beni yanıltmıyor değil
İsterseniz Ben Olsam En Ucuz Hostinglerinden Alırım Baktım İyi Güzel Daha Pahalı Bir Hostinge Geçiririm Sizinde Yapmanızı Tavsiye Edebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum hocam gerek yok ama teşekkür ederim bakarım buna zahmet oldu sizin için
Yok ne Demek

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
çağdaş yakar
İsterseniz Ben Olsam En Ucuz Hostinglerinden Alırım Baktım İyi Güzel Daha Pahalı Bir Hostinge Geçiririm Sizinde Yapmanızı Tavsiye Edebilirim

Yok ne Demek
hocam bunu yapmak isterdim fakat bana şimdi lazım

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Alıntıyı görüntüle
Hocam bende site yapıyorum işim bu bu hostingi alsammı diye düşünüyorum ama bu kadar ucuz olmasıda beni yanıltmıyor değil
Ben oyun sunucusu kurmak için VDS kiralamıştım, hiçbir sıkıntı yaşamdım. Bir sıkıntı olursa zaten DC'den çok yardımcı oluyorlar.

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Ben oyun sunucusu kurmak için VDS kiralamıştım, hiçbir sıkıntı yaşamdım. Bir sıkıntı olursa zaten DC'den çok yardımcı oluyorlar.
Aynen Baya Yardımcı Oluyorlar Zaten Ama Ben Kullanmadığım İçin Tamda Önermek İstemiyorum Sonuçta Başına bir şey Gelirse Ben Dedim Benim Suçum Olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
çağdaş yakar
tm hepinize teşekkür ederim

Dc sini bulamadımda zahmet olmassa atabilirmisiniz

Merhabalar wordpress site tasarımcısıyım kendime uygun c panelli hosting arıyorum önerileriniz nedir
bende geçtiğimiz ay senin gibi arayış içindeydim webmaster platformlarındaki önerilerle güzel hosting de karar alıp VDS sunucu kiralamıştım. Sıkıntısız kullanıyorum güzel hostin önerirm

iboogg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ibrahim laçin
https://dijimad.com/ üzerinden bir ilteşim alabilirsiniz ben ve birkaç tanıdığım kişilerde kullandı işimizi gördüler sizin de görürler umarım.

Top Bottom