❌İndirim Bitti! World Of Unique ürünleri sadece 2 saatliğine daha fazla indirimde

CiftciAli

80+
Reaksiyon skoru
164
Geçmiş günlerde paylaştığım 3 al 1 öde kampanyasına ek olarak 2 saatliğine %50 daha ucuz. Sadece paylaştığım ürün değil. Satış yapan mağazanın diğer ürünlerinde de geçerli. İnceleyebilirsiniz.
World Of Unique
Hayır bu arada oyun değil!

bu ne ki

OYUNCU KOLTUĞU STİCKER ANLADIM SORY

Fiyatı çok uygun olduğundan aklım almıyor. O roll on kutusunun maliyeti 10 liradan fazla, dolum krem maliyeti derken tanesini 51e nasıl satıyorlar anlamadım. Üstelik diğer markalar 45lik 50lik bu 75lik.

Fiyatı çok uygun olduğundan aklım almıyor. O roll on kutusunun maliyeti 10 liradan fazla, dolum krem maliyeti derken tanesini 51e nasıl satıyorlar anlamadım. Üstelik diğer markalar 45lik 50lik bu 75lik.
Bilemiyorum. Ama geçmiş paylaşımıma bakarsanız çok değil 2 gün önce indirime girdi diye paylaşmıştım. O zaman tanesi 100 liraya geliyordu. Yorumlarıda çok fazla olumlu. Hani 10-20 kişi falan yorum yaptı desek kendileri yapmış deriz ama 1600 küsür kişi oylamış ve 5 üzerinden 4.9 yıldız almış. Bence gayet başarılıdır. Nasıl bu fiyatlar oluyor peki dersek belki satıcı ürünü elden çıkarıp bitirmeye çalışıyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

world of warcraft ve warhammer 40000 e gitti aklım bi anda
Sevgili civciv oraya özellikle oyun değil yazdık :)

adı bilinmedik trendyolda şişirilmiş yorumlarla satılan bi ürünü buraya fırsat olarak tanımlaman sadece satıcı olduğun anlamına geliyor bence .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,943
Üyeler
184,703
Son üye
umudu
Geri