Neler Yeni

❌İndirim Bitti! World Of Unique ürünleri sadece 2 saatliğine daha fazla indirimde

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ali
Geçmiş günlerde paylaştığım 3 al 1 öde kampanyasına ek olarak 2 saatliğine %50 daha ucuz. Sadece paylaştığım ürün değil. Satış yapan mağazanın diğer ürünlerinde de geçerli. İnceleyebilirsiniz.
World Of Unique
Hayır bu arada oyun değil!

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,708
İsim
Lokman Doğan
bu ne ki

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
OYUNCU KOLTUĞU STİCKER ANLADIM SORY

Nezha

80+ Bronze
Fiyatı çok uygun olduğundan aklım almıyor. O roll on kutusunun maliyeti 10 liradan fazla, dolum krem maliyeti derken tanesini 51e nasıl satıyorlar anlamadım. Üstelik diğer markalar 45lik 50lik bu 75lik.

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı çok uygun olduğundan aklım almıyor. O roll on kutusunun maliyeti 10 liradan fazla, dolum krem maliyeti derken tanesini 51e nasıl satıyorlar anlamadım. Üstelik diğer markalar 45lik 50lik bu 75lik.
Bilemiyorum. Ama geçmiş paylaşımıma bakarsanız çok değil 2 gün önce indirime girdi diye paylaşmıştım. O zaman tanesi 100 liraya geliyordu. Yorumlarıda çok fazla olumlu. Hani 10-20 kişi falan yorum yaptı desek kendileri yapmış deriz ama 1600 küsür kişi oylamış ve 5 üzerinden 4.9 yıldız almış. Bence gayet başarılıdır. Nasıl bu fiyatlar oluyor peki dersek belki satıcı ürünü elden çıkarıp bitirmeye çalışıyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

world of warcraft ve warhammer 40000 e gitti aklım bi anda
Sevgili civciv oraya özellikle oyun değil yazdık :)

Zeitgest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ömer Faruk KARADENİZ
adı bilinmedik trendyolda şişirilmiş yorumlarla satılan bi ürünü buraya fırsat olarak tanımlaman sadece satıcı olduğun anlamına geliyor bence .

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ali
adı bilinmedik trendyolda şişirilmiş yorumlarla satılan bi ürünü buraya fırsat olarak tanımlaman sadece satıcı olduğun anlamına geliyor bence .
Tamam bay çok bilmiş. Hadi işine ikile şimdi

Top Bottom