PopsUncle 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 96 Reaksiyon skoru 47 28 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Emir Aydın yazmış: Eski oyunlara para bayılmayı da pek sevmiyorum açıkçası. Tomb Raider çok istiyordum, bedava olunca hemen kaptım 2 günde bitirdim Devamı için tıklayın... Hikayeli oyuna bu ekonomide para verilmez çözüm torrent oyunindir.club
Emir Aydın yazmış: Eski oyunlara para bayılmayı da pek sevmiyorum açıkçası. Tomb Raider çok istiyordum, bedava olunca hemen kaptım 2 günde bitirdim Devamı için tıklayın... Hikayeli oyuna bu ekonomide para verilmez çözüm torrent oyunindir.club
Emir Aydın 𝓒𝓲𝓰𝓾𝓵𝓲 Moderatör Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 21,502 En İyi Cevap 101 Reaksiyon skoru 32,581 28 Mart 2020 #15 PopsUncle yazmış: Hikayeli oyuna bu ekonomide para verilmez çözüm torrent oyunindir.club Devamı için tıklayın... Hem pek etik değil hemde İslam dini açısından kul hakkına giriyor. Bu sebeple hayatım boyunca asla korsana başvurmayacağım. Tavsiyem siz de uzak durun.
PopsUncle yazmış: Hikayeli oyuna bu ekonomide para verilmez çözüm torrent oyunindir.club Devamı için tıklayın... Hem pek etik değil hemde İslam dini açısından kul hakkına giriyor. Bu sebeple hayatım boyunca asla korsana başvurmayacağım. Tavsiyem siz de uzak durun.