Neler Yeni

Wp'de bilinmeyen kişiler arıyor ve İnsta'da beğenmediğim videolar beğeniliyor.

Mustifa

80+ Bronze
Dün sabah 11.01'de +250 ile başlayan bir numara aramış bu günde +234 ile başlayan bir numara 2 kere aramış. Bununla bağlantılı mı bilmiyorum ama instagram hesabımda da benim beğenmediğim içerikler beğeniliyor. İnstagram hesabımın şifresini değiştirdim ardından kontrol ettiğimde yine oluyordu bende yine değiştirdim yani 2 kere şifre değişikliği yaptım. Ne yapmam gerekiyor?

Reav

80+ Silver
Dün sabah 11.01'de +250 ile başlayan bir numara aramış bu günde +234 ile başlayan bir numara 2 kere aramış. Bununla bağlantılı mı bilmiyorum ama instagram hesabımda da benim beğenmediğim içerikler beğeniliyor. İnstagram hesabımın şifresini değiştirdim ardından kontrol ettiğimde yine oluyordu bende yine değiştirdim yani 2 kere şifre değişikliği yaptım. Ne yapmam gerekiyor?
Rat olabilir mi

Mustifa

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rat olabilir mi
Bilmiyorum. Apk indiren birisi değilim. Bundan 2-2.5 yıl önce birşeyler indiriyordum galiba ama telefonu sıfırladığım olmuştur diye hatırlıyorum.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Beni de, arkadslarimi da arıyorlar. Ne için diye sorduğumda YouTube video beğen para kazan tarzı birseyler anlatıyorlar. Salgın var galiba :D

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Muhtemelen WhatsApp'ın Instagram ile bir alakası yok. Bu tarz numaralar herkesi arıyor ve dolandırmaya çalışıyor. Yerli dolandırıcımız yetmiyormuş gibi bir de uluslararası dolandırıcılarla uğraşmaya başladık. Daha önceden havuz mantığında çalışan Instagram bot sitesi kullandınız mı?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
Hepimizi arıyorlar, bilgilerimiz satılıyor

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Wp üzerinden beni ve ailemide arıyorlar çok sıkıldım bu durumdan

Top Bottom