WP'den yaptığım web sitesi

Deep

80+
Reaksiyon skoru
77
Arkadaşlar Worpress'ten bir arkadaşıma yaptığım web sitesini yorumlamanızı istiyorum web sitesi yapma konusunda aşırı bilgili değilim, elimden gelen bu sizce nasıl palandokenkayakokulu.com

Dürüstçe pek profesyonel görünmüyor. Ya wordpress öğrenin yada yapay zeka araçlarını daha efektif kullanın. İsterseniz uygun bir ücrete de yardımcı olabilirim. Ancak her şeyden bağımsız arayüzün elden geçirilmesi gerekiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
Dürüstçe pek profesyonel görünmüyor. Ya wordpress öğrenin yada yapay zeka araçlarını daha efektif kullanın. İsterseniz uygun bir ücrete de yardımcı olabilirim. Ancak her şeyden bağımsız arayüzün elden geçirilmesi gerekiyor.
Directadmin üstünden siteyi ilk kurarken bir yapay zeka aracı ile site oluşturdum mükemmeldi ama tek sorunu elementor ile düzenlenemiyor oluşuydu uyumlu olmadığı için sıkıntı çıkarıyordu bende sıfırdan Elementor'un kendi şablonlarından birini kullanarak yaptım, Sonuç bu.. halen kendimi geliştirme aşamasındayım tabii SEO kısmınıda biraz öğrendim en azından google arama motoruna Palandöken Kayak Okulu yazınca site çıkıyor ✌🏻😁

gece gece flash yedik bi koyu tema şart bence.

Şunun gibi olduk akşam akşam.
1765916502764.webp

Şaka maka WP kullanacağına yapay zekaya daha doğru düzgün bir arayüze sahip birkaç sayfalı fazla karışık olmayan HTML+Js+TailwindCss üzerine bir web sitesi tasarlatabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,541
Üyeler
186,347
Son üye
mutang
Geri