Sizce WEB site işinde para var mı

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,877
hobi olarak bir web sitesi açıp ilgilendigim oyunlar ile ilgili birşeyler denemek istiyorum sizce uzun vadede kazandırır mı

Kazandırmaz. Dünyada 600 milyondan fazla, Türkiye'de ise 8 milyondan fazla blog var. Forumları falan saymıyorum bile. Bu yüzden bu olay için bayağı geç kalınmış durumda. Sırf senin için değil herkes için konuşuyorum. Bir ara forum işine girişeyim demiştim, o kadar reklam, o kadar para ve vakit harcadım fakat bir işe yaramadı. Ya çok niş bir şey yapacaksın ki oyun dediğine göre pek niş bir katalog yok, ya da vaktini daha kıymetli şeylere ayıracaksın.

Nekadar tık ve reklam aldığına göre değişir
Kazandırmaz. Dünyada 600 milyondan fazla, Türkiye'de ise 8 milyondan fazla blog var. Forumları falan saymıyorum bile. Bu yüzden bu olay için bayağı geç kalınmış durumda. Sırf senin için değil herkes için konuşuyorum. Bir ara forum işine girişeyim demiştim, o kadar reklam, o kadar para ve vakit harcadım fakat bir işe yaramadı. Ya çok niş bir şey yapacaksın ki oyun dediğine göre pek niş bir katalog yok, ya da vaktini daha kıymetli şeylere ayıracaksın.
e-ticaret sitesi

Hobi olarak deneyebilirsin. Denemekten zarar gelmez ama anlatımın sürükleyici değilse ve farklılaşamıyorsan zor. Hoş, öyle olsan bile sana tıklamadıkları ve kitle toplayamadığın sürece yine olmayacak.

e-ticaret sitesi

Hepsiburada
Gittigidiyor
N11
Sahibinden
Yemeksepeti
Trendyol
Migros
Aliexpress
Amazon
PttAWM
Idefix

Gibi devler varken sektörde tutulman çok zor. Dediğim gibi atıyorum sadece LOTR figürleri satan bir siten olursa belki iş yapar. Yoksa Türkiye'nin yeni bir e-ticaret sitesine ihtiyacının olduğunu hiç sanmıyorum.

Geri