Yardım WRAİTH ACE STORM MU SERENTY Mİ?

Benim tavsiyem kontrol almanız hocam. Kontrol oluncada çok yavaş olmuyor sonuçta kendim kullanıyorum tatmin edici. CS pubg falan oynuyorum düşük sensde.
Storm modeli %70 speed %30 kontrol diğer dediğim %50 %50 normalde pubg flick isteyen oyun 😂 aniden adam çıkabiliyor 😂 dönmen gerekebiliyor. Valoda tam öyle değil onda da öylede o kadar değil

Storm modeli %70 speed %30 kontrol diğer dediğim %50 %50 normalde pubg flick isteyen oyun 😂 aniden adam çıkabiliyor 😂 dönmen gerekebiliyor. Valoda tam öyle değil onda da öylede o kadar değil
Valla hocam sana kalmış artık. Ben 50% 50% kullanan birisi olarak söylüyorum cs ve pubg oynuyorum gayet güzel tatmin edici yani yavaş kalmıyor.

Hem speed hem hybrid modeli var. Hybrid yüzey 50% 50% Speed yüzey 70% 30%

Hem speed hem hybrid modeli var. Hybrid yüzey 50% 50% Speed yüzey 70% 30%
Anladım speed storm la aynı diğeri serenty ile aynı. Gönlüm stormda aslında 😂 birde serenty renk olarak alınabilirlik sadece latte olması.

Anladım speed storm la aynı diğeri serenty ile aynı. Gönlüm stormda aslında 😂 birde serenty renk olarak alınabilirlik sadece latte olması.
Karar sizin hocam ikisinde de pişman olmazsınız diye düşünüyorum.

Karar sizin hocam ikisinde de pişman olmazsınız diye düşünüyorum.
Şuan siyah beyaz sistem var. Masa beyaz ayakları siyah. Monitör ve ayakları siyah. Kasa ve mouse klavye beyaz kulaklık siyah. Böyle olduğu için latte güzel durmaz gibi. Ondan ya siyah storm yada gri storm düşünüyorum

wraith spirit of aim speed kullanıyorum hızlı mousepad seviyorsan öneririm faceit 2800 eloyum.

Şuan siyah beyaz sistem var. Masa beyaz ayakları siyah. Monitör ve ayakları siyah. Kasa ve mouse klavye beyaz kulaklık siyah. Böyle olduğu için latte güzel durmaz gibi. Ondan ya siyah storm yada gri storm düşünüyorum
Aynen latte güzel durmaz. Beyaz masa üzerine siyah da sırıtabilir gibi. Benim tercihim wraith spirit of aim beyaz rengi olur hocam. Hem siyah deseni olduğu için uyum sağlar.

Sanırım speed kullanmadım. Şuan ki mouse pad klasse longteng alışınca güzel olabilir ama
Klasse longteng den geçtim bende 1 yıl oldu sanırım alalı . Klasse den daha tutarlı dönüyor öyle söyleyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,403
Üyeler
184,783
Son üye
Salih006
Geri