Wraith Esport Darmoshark Top75

KaraKartall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
715

Wraith'ten Darmoshark top 75 Black modelini aldım arkadaşlar. Sizce iyi mi yaptım. Darmoshark K8 modeli ile arasında 50 TL fark var. Top75 modeli daha cok hosuma gitti. Aralarında fark var mı. K8 mi Top75 mi sizce?

bence top75 tabi sen bilrsin ama her şey rgb deil sonuçta ben top 75 alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle klavyelerde rgb çok güzel olmuyo tabi beyaz ışık seçeneği varsa ayrı

ha tamam farketmez top75 daha ibi bence (beyaz ışık)

Wraith'ten Darmoshark top 75 Black modelini aldım arkadaşlar. Sizce iyi mi yaptım. Darmoshark K8 modeli ile arasında 50 TL fark var. Top75 modeli daha cok hosuma gitti. Aralarında fark var mı. K8 mi Top75 mi sizce?

kanka aldın mı top 75 memnun musun

kanka aldın mı top 75 memnun musun
Aldım dostum. Harika bir klavye. Çok memnun kaldım.

Sesi çok fena tok bir sesi var. Rgbleri programdan her turlusunu ayarlayabiliyorsun. İngilizce programı var. Bundan önce klavye kullandım demezsin.

Son düzenleme:

Sesi çok fena tok bir sesi var. Rgbleri programdan her turlusunu ayarlayabiliyorsun. İngilizce programı var. Bundan önce klavye kullandım demezsin.
teekkürler, alıcam bende en yakın zamanda

merhaba biraz konuyu uplatmıs gibi olucam ama driver linki atabilir misiniz? Hicbir yerde bulamadım

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Aktif olarak kullanıyor musunuz? Almayı düşünüyorum da herhangi bir problem yaşadınız mı?

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Aktif olarak kullanıyor musunuz? Almayı düşünüyorum da herhangi bir problem yaşadınız mı?
Dostum ben klavyeyi sattım. Klavyeden memnundum. Tek eksiği şarjı biraz hızlı gidiyor. Onun harici problem yaşamazsınız. Şu an VGN X68 kullaniyorum.

Geri