Bütçe 3.5 k kanka elim küçük şuan rival 3 kullanıyorumbütçen ne şarj edilebilir bataryalı mouselar hem kablolu hem kablosuz kullanılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde tutuşun
Bende bakıyorum bir kaç gündür araştırdım biraz scyrox alacağım büyük ihtimalle wraith yerine gaming gen'den almayı düşünüyorumHerkese iyi forumlar
Wraith esportsdaki mouseların hepsi wireless bu mouselar kablolu da kullanılıyormu ve önerebileceğiniz bi mouse varmı
wraith geçenlerde 2. el ürün gönderip iade almamıştıBende bakıyorum bir kaç gündür araştırdım biraz scyrox alacağım büyük ihtimalle wraith yerine gaming gen'den almayı düşünüyorum
Bende bakıyordum mouse için aklımda 4.5 tane model vardı karar verdikten sonra gaming gen'de karar verdiğim mouse'u gördüm ordan almayı düşünüyorum bide wraith ile fiyatta aynı bildiğim alışveriş yaptığım yerden almak daha mantıklı olacakwraith geçenlerde 2. el ürün gönderip iade almamıştı
thh’ye verdiniz mi?wraith geçenlerde 2. el ürün gönderip iade almamıştı
forumda başka birinin başına gelmiştithh’ye verdiniz mi?
Bu model kablolu kullanılıyormu yoks sadece kablosuz muBende Bu modeli var, oyunlarda arada anlık 2 saniyeliğine bağlantısını koparıp tekrar bağlanıyor dikkat et.
kablolu kullanılabiliyor alacaksan attıklarımdan alBu model kablolu kullanılıyormu yoks sadece kablosuz mu
İki şekilde de kullanabilirsin, yanında usb type-c kablosu ile geliyor. Kablosuzu gayet iyi fakat dediğim sorun can sıkıcıBu model kablolu kullanılıyormu yoks sadece kablosuz mu