Wraith garantisi nasıl?

Reaksiyon skoru
48
RAWM mouse almayı düşünüyorum ama çok fazla garantiden şikayet eden insan gördüm. Sizin tecrübeleriniz nasıl? Duruma göre mecbur Wraith dışı bir yerden mouse alacağım

aldıktan sonra garanti yok gbi dusun babusum sen

sitesinde kutuyu actığın gibi garantiden çıkıyo diye bişey görmüştüm.
1763917661891.webp

1 sene önce 1.5 senelik mousemi sağ click yüzünden garantiye yollamıştım tamir edip yollamışlardı şimdi nasıllar bilmiyorum ama sorun yaşayacağınızı sanmam

1 sene önce 1.5 senelik mousemi sağ click yüzünden garantiye yollamıştım tamir edip yollamışlardı şimdi nasıllar bilmiyorum ama sorun yaşayacağınızı sanmam

babus sağ click switchi 100 200 tl birseydir maximum musteri memnuyeti muhabbetinden değişmişlerdir cok basit bir olay zaten daha pahalı şeyde ne yaparlar o onemli

hocam o zaman daha kötü dahi olsa garanti konusunda daha rahat bir mouse almak daha mantıklı
kanka o kutuyu açtıktan sonra beğenmeyip iade etmeyi kapsayan bir şey sanırım. Yani mousda bi hata varsa bunu düzeltmeme gibi bi şansları yok.
Arkadaşlta belirtmiş zaten

kanka o kutuyu açtıktan sonra beğenmeyip iade etmeyi kapsayan bir şey sanırım. Yani mousda bi hata varsa bunu düzeltmeme gibi bi şansları yok.

Arkadaşlta belirtmiş zaten
babus sağ click switchi 100 200 tl birseydir maximum musteri memnuyeti muhabbetinden değişmişlerdir cok basit bir olay zaten daha pahalı şeyde ne yaparlar o onemli
hocam deathadder v3 hyperspeed ve mchose a7 ultra hakkında ne düşünüyorsunuz peki

hocam deathadder v3 hyperspeed ve mchose a7 ultra hakkında ne düşünüyorsunuz peki
Yani kabloluydu sanırım deathadder, değilse kusura bakma. Kablolu asla önermiyorum. A7 Ultra güzel bi fare yorumlarını okumuştum. ATK A9 pro alıcaktım stoklarda yoktu bende scyrox v8 alacağım. Ama o paralara cıkabiliyosan scyrox v8 almanı öneririm ya da v6

Yav markayı sevdiğim için hiçbir yerde paylaşmadım ama tüketicinin bahsi geçen "sarf" malzemenin mouse olmadığını bilmesi lazım. PC için sarf malzeme terimi kartuş, şerit, toner vs. kapsar. Yani satın aldığını herhangi bir ürünü iade edebilirsiniz, hukuken böyle bir hakkınız var.

RAWM mouse almayı düşünüyorum ama çok fazla garantiden şikayet eden insan gördüm. Sizin tecrübeleriniz nasıl? Duruma göre mecbur Wraith dışı bir yerden mouse alacağım
ben atk mercury aldım 2 3 ay kullandım kafalıgın ustu kırıldı dedım boyle boyle garantı hakkında bılgı verılmedı eger garantım varsa ve buda garantı kapsamında ıse gondermek ıstıyorum dedım bana kod verdıler dırek urunde hata varmıs ıade aldım

KOŞULSUZ IADE Wraith'te işlemez. THH'ye başvurup uğraşırsan belki. Garanti konusunda ise, üründe sorun varsa yardımcı oluyorlar. Bende alışveriş yapmadım ama duyduklarım hep bu yönde.

Geri