wallywesttt
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
RAWM mouse almayı düşünüyorum ama çok fazla garantiden şikayet eden insan gördüm. Sizin tecrübeleriniz nasıl? Duruma göre mecbur Wraith dışı bir yerden mouse alacağım
aldıktan sonra garanti yok gbi dusun babusum sen
hocam o zaman daha kötü dahi olsa garanti konusunda daha rahat bir mouse almak daha mantıklısitesinde kutuyu actığın gibi garantiden çıkıyo diye bişey görmüştüm.
Alıntıyı görüntüle
1 sene önce 1.5 senelik mousemi sağ click yüzünden garantiye yollamıştım tamir edip yollamışlardı şimdi nasıllar bilmiyorum ama sorun yaşayacağınızı sanmam
kanka o kutuyu açtıktan sonra beğenmeyip iade etmeyi kapsayan bir şey sanırım. Yani mousda bi hata varsa bunu düzeltmeme gibi bi şansları yok.hocam o zaman daha kötü dahi olsa garanti konusunda daha rahat bir mouse almak daha mantıklı
Arkadaşlta belirtmiş zaten1 sene önce 1.5 senelik mousemi sağ click yüzünden garantiye yollamıştım tamir edip yollamışlardı şimdi nasıllar bilmiyorum ama sorun yaşayacağınızı sanmam
kanka o kutuyu açtıktan sonra beğenmeyip iade etmeyi kapsayan bir şey sanırım. Yani mousda bi hata varsa bunu düzeltmeme gibi bi şansları yok.
Arkadaşlta belirtmiş zaten
babus sağ click switchi 100 200 tl birseydir maximum musteri memnuyeti muhabbetinden değişmişlerdir cok basit bir olay zaten daha pahalı şeyde ne yaparlar o onemli
hocam deathadder v3 hyperspeed ve mchose a7 ultra hakkında ne düşünüyorsunuz peki1 sene önce 1.5 senelik mousemi sağ click yüzünden garantiye yollamıştım tamir edip yollamışlardı şimdi nasıllar bilmiyorum ama sorun yaşayacağınızı sanmam
Yani kabloluydu sanırım deathadder, değilse kusura bakma. Kablolu asla önermiyorum. A7 Ultra güzel bi fare yorumlarını okumuştum. ATK A9 pro alıcaktım stoklarda yoktu bende scyrox v8 alacağım. Ama o paralara cıkabiliyosan scyrox v8 almanı öneririm ya da v6hocam deathadder v3 hyperspeed ve mchose a7 ultra hakkında ne düşünüyorsunuz peki
hocam deathadder v3 hyperspeed ve mchose a7 ultra hakkında ne düşünüyorsunuz peki
ben atk mercury aldım 2 3 ay kullandım kafalıgın ustu kırıldı dedım boyle boyle garantı hakkında bılgı verılmedı eger garantım varsa ve buda garantı kapsamında ıse gondermek ıstıyorum dedım bana kod verdıler dırek urunde hata varmıs ıade aldımRAWM mouse almayı düşünüyorum ama çok fazla garantiden şikayet eden insan gördüm. Sizin tecrübeleriniz nasıl? Duruma göre mecbur Wraith dışı bir yerden mouse alacağım