Yardım Wraith Mouseler/Klavyeler Alınır Mı?

g0rkem

80+
Reaksiyon skoru
60
Bütçe
3000
Merhabalar f/p mouse arayışındayım, Wraith 2 yıl garanti veriyormuş herhangi bir problem yaşayan oldu mu? Çok uzun ömürlü durmuyor bu fiyatlara bu özellikler.
bir arkadaş önermişti hangiekipman com dan karşılaştırma yapıyorum 9bin tllik mouse özellikler neredeyse 1600TL'ye de var nasıl olabiliyor bu normal mi?
karşılaştırmayı örnek attım ama bazılarının fiyatı çok uçuk.

s3u1rqq.png

Kriterlerime uygun mouse ATK Blazing SKY X1 Pro
go7nkgm.png

ATK Blazing SKY X1 Proyu araştırdım güzel bir ürüne benziyor kronikleri vs varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim

Hocam 2 razer 1 wraith klavyenin bozulması da hep şans mı

Merhabalar f/p mouse arayışındayım, Wraith 2 yıl garanti veriyormuş herhangi bir problem yaşayan oldu mu? Çok uzun ömürlü durmuyor bu fiyatlara bu özellikler.
bir arkadaş önermişti hangiekipman com dan karşılaştırma yapıyorum 9bin tllik mouse özellikler neredeyse 1600TL'ye de var nasıl olabiliyor bu normal mi?

s3u1rqq.png

go7nkgm.png
Şahsen kutusu açılınca iade kabul etmeyen her hangi bir yerden asla alışveriş yapmam yapmamanıda tavsiye ederim mesela mausunu aldın diyelim ama arızalı garantiyimi bekliyeceksin 1 2 ay deymez boşver 200 300 fazla ver 14 gün iade hakkın olan yerden al

Forumdaki bir arkadaşın da dediği gibi satış sonrası hizmeti her firma yapamıyor. Wraith yapamayan firmalardan bir tanesi. Uzak durmanı öneririm.

Forumdaki bir arkadaşın da dediği gibi satış sonrası hizmeti her firma yapamıyor. Wraith yapamayan firmalardan bir tanesi. Uzak durmanı öneririm.
attıgım karsılastırma sitesinde meyer ve gaming gen'den de ürünler gözüküyor onlar problem yaratır mı sizce

Hocam 2 razer 1 wraith klavyenin bozulması da hep şans mı
Şansızlık. Razer çözdü neticede ve servis raporlarındada arızalı olduğunu belirttiler.

alınmaz

s3u1rqq.png

go7nkgm.png
gerçekten güzel bi siteymiş teşekkür ederim mouse alırken cok yardımcı oldu iki mouse arasında kalmıstım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,509
Üyeler
191,116
Son üye
aminenuritisme
Geri