RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,933
5600'e yetmez diyenlere kafa atmaya geldim sa, Wraith Stealth yetiyor Prism mi yetmicek
Stealth yetiyor mu hocam?5600'e yetmez diyenlere kafa atmaya geldim sa, Wraith Stealth yetiyor Prism mi yetmicek
Gayet yeterli bence. Ama hem stok fanlar gibi sesli çalışır hem de işlemciye OC yapabileceğin kadar sağlam bir soğutma sağlamaz.Tasarımı çok güzel de 5600'e yeter mi?
+1 aynı şekilde kullanıyorum 0 sıkıntı. Buz dolabından bir tık sıcak oluyor sadece :d5600'e yetmez diyenlere kafa atmaya geldim sa, Wraith Stealth yetiyor Prism mi yetmicek
83-84'lere kadar tutuyordu bende stok ayarlardaStealth yetiyor mu hocam?
Konuya gelirsek Prism yeter83-84'lere kadar tutuyordu bende stok ayarlarda
Hocam en fazla ne kadar sesli çalışır? Overclock yapcağımı düşünmüyorum.Gayet yeterli bence. Ama hem stok fanlar gibi sesli çalışır hem de işlemciye OC yapabileceğin kadar sağlam bir soğutma sağlamaz.
Fiyatı uçuk değilse ve ses dert değilse bence alınır, tasarımını ben de çok beğeniyorum o modelin![]()
kanka üstünde tuş var bu soğutucunun, lowa çekersin hem seste olmaz eğer onu dert ediyorsan.Hocam en fazla ne kadar sesli çalışır? Overclock yapcağımı düşünmüyorum.
Klasik AMD stok fanından yükte biraz daha sesli diyebilirim. Biraz fan ayarıyla biraz daha sessiz hale de gelir. Aşırı rahatsız etmez ama kule tipi soğutucuların sessizliğinden sonra bana stok fanlar sesli geliyor şahsen.Hocam en fazla ne kadar sesli çalışır? Overclock yapcağımı düşünmüyorum.
Dostum ben r5 5600 + rx6700xt li sisteme sahibim ve yüksek-ultra grafikler arasında cod warzone da 85-90 dereceyi görüyorum nasıl yetiyor?5600'e yetmez diyenlere kafa atmaya geldim sa, Wraith Stealth yetiyor Prism mi yetmicek
(Stok aoğutucu ile)Dostum ben r5 5600 + rx6700xt li sisteme sahibim ve yüksek-ultra grafikler arasında cod warzone da 85-90 dereceyi görüyorum nasıl yetiyor?
Hafif bı curve optimizer ile çözülür. -30 verdim ben frekansı da arttırdim 4.6 GHz 80 derece hiç geçmedi oyundaDostum ben r5 5600 + rx6700xt li sisteme sahibim ve yüksek-ultra grafikler arasında cod warzone da 85-90 dereceyi görüyorum nasıl yetiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
(Stok aoğutucu ile)
Denenebilecek bişey öneri için sağolHafif bı curve optimizer ile çözülür. -30 verdim ben frekansı da arttırdim 4.6 GHz 80 derece hiç geçmedi oyunda
Curve optimizer ile nasıl çözülüyor detaylı anlatabilir misin? Bende de 5600 ve wraith prism var ayarını yapayım diyorum.Hafif bı curve optimizer ile çözülür. -30 verdim ben frekansı da arttırdim 4.6 GHz 80 derece hiç geçmedi oyunda