Reveng
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 246
Tangzu parasına castor pro ve zsn pro 2ustam castor pro - zsn pro 2 - tangzu sence hangisi ustam
Tangzu parasına castor pro ve zsn pro 2ustam castor pro - zsn pro 2 - tangzu sence hangisi ustam
ustam sence hangisiTangzu parasına castor pro ve zsn pro 2![]()
anladım ustam sağolasın klavye düşünüyorum ekstra onun konusunu açmadım w60 düşünüyorum ama bende iem bilmediğim pek konudada kafam karıştıBen IEM kulaklıklardan anlamam ama tek yapabileceğim öneri Wraith çöp diye genelleme yapan birinin sözünü körü körüne dinleme. Bildiği kısımlar olabilir ama bu cümleyi kuran kişi sağlıklı bir yönlendirme yapamaz
W60 yerine fun60 pro al daha iyi w60 da çöp değil ama yine fun60 pro daha iyi bende castor var memnunum ses kalitesinden castor pro hakkında bir fikrim yok ama her türlü daha iyidir tangzu ise tek başına pahalı bence onun yerine sheinden bi castor pro bi zsn pro 2 bir kulaklık parasına 2 kulaklık artan parada cabası ben olsam böyle yapardım.ustam sence hangisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anladım ustam sağolasın klavye düşünüyorum ekstra onun konusunu açmadım w60 düşünüyorum ama bende iem bilmediğim pek konudada kafam karıştı
ustam castor pro - zsn pro 2 - tangzu sence hangisi ustam
Bunları tam performanslı kullanabilmek için ses kartı lazım kullandığın var mı varsa marka model nedirwraith sensei iem typec - kz zsn pro 2 sizce hangisi daha iyidir fps oyun oynarken şarkıda dinlediğim için hangisini tercih etmeliyim sizce