Daha önce hybrid felan kullandın mı ? Birde valo oynuyorsan sens'in ne öğrenebilir miyim ?Speed modelini kullanıyorum gayet iyi
Valo oynamıyorum da 800dpi da lol CS oynuroum gayet akıyo. Önceden control klasse vardı ona göre çok çok daha iyiDaha önce hybrid felan kullandın mı ? Birde valo oynuyorsan sens'in ne öğrenebilir miyim ?
Teşekkür ederim.Valo oynamıyorum da 800dpi da lol CS oynuroum gayet akıyo. Önceden control klasse vardı ona göre çok çok daha iyi
Mousepadi aldın mı acaba aldıysan yorumunu merak ediyorum çünkü valorant sensimiz aynıymış seninleBeyler bu mousepad'i yakın zamanda alacağım speed modelini düşünüyorum. Valorant oynuyorum (800 DPI 0.27 Sens) kullanan tecrübesi olan var mı ? ilk defa kaliteli bir mousepad alacağım için hybrid veya speed tecrübem olmadı. Linki bu
Yok almadım 360 hz monitör aldığım için şuanlık bir düşüncem yok uzun vadede düşüneceğim mouse pad almayı. Bu arada artık 0.24 oynuyorum.Mousepadi aldın mı acaba aldıysan yorumunu merak ediyorum çünkü valorant sensimiz aynıymış seninle
Anladım ben onun yerine klasse tiger longteng aldım 0.27 sens için gayet memnunum mousepad seçimi yapacağın zaman aklında bulunsunYok almadım 360 hz monitör aldığım için şuanlık bir düşüncem yok uzun vadede düşüneceğim mouse pad almayı. Bu arada artık 0.24 oynuyorum.
bende ikisi arasında kaldım wraith mi yoksa klasse longteng tiger mi almalıyımAnladım ben onun yerine klasse tiger longteng aldım 0.27 sens için gayet memnunum mousepad seçimi yapacağın zaman aklında bulunsun