V2 phantom white aldım klavyeyle 2. günüm falan. Gerçekten yazım hissiyatı switch sesi vs. çok memnun etti beni. klavye zaten ağır ve kaymaz tabanlar inanılmaz iyi klavye asla hareket etmiyor bu çoğu kişi için pek önemsenmez ancak benim için önemliydi ve bu noktada memnun etmeyi başardı masa sallanıyor klavye kımıldamıyor.
Günlük kullanımda klavyenin verdiği basic ayarları kullanıyorum, oyuna gireceğim zaman ekstra bir profil yaptım ona geçiriyorum.
Ledlere gelirsek; ledlerinin parlaklılığı gayet yerinde. Phantom white özelinde RGB aydınlatma açıkken monitörün ışığıyla da birlikte yazılar %100 görünür ve okunur şekilde. Tamamen kaldırıp dik hale getirince de gene okunabiliyor keycapslerdeki yazılar. Zaten 2026 yılında kim klavyeye bakıp yazı yazıyor diye düşünsem de bazı kullanıcılar için hayati öneme sahip yazıların görünmesi.
Diğer renkler hakkında bilgim yok. Cyber Blue'da da beyaz keycapsler var ancak siyah modeli hakkında bir yorum yapamayacağım.
Yukarıda arkadaşın bahsettiği kasa gıcırdamasını az önce test ettim herhangi bir gıcırdama veya ses yok. tamamen tank gibi desek yeridir.
Eleştirebileceğim tek ufak bir konu;
Kuponla beraber 4150 küsür TL para veriyoruz yurtiçi ile gelsin derseniz 40-50TL daha veriyoruz. ortalama kupon dahi olsa yurtiçi seçeneği ile beraber 4200TL'ye gelen bir klavye; keşke kabloyu biraz daha premium hissettirecek bir şey seçselermiş dedim içimden. Örgü kablo eyvallah ama çok herhangi bir örgülü kablo gibi. Klavyenin Type-C bağlantı kısmı yukarı aşağı çok fazla oynuyor. Biraz daha tık edip oturacak şekilde tasarlansa çok çok daha iyi olurmuş.
Kablo için bir şey daha; eğer sandalyeye yaslanıp bacakları masaya atıp klavyeyi kucağa alma gibi alışkanlıklarınız varsa kablo uzunluğu bunu çok güzel karşılıyor.
Bunlar dışında negatif olarak gördüğüm herhangi bir şey yok. Bütçeniz elveriyorsa alın derim.
Ha bu bütçelerde farklı alternatifler var mıdır? vardır. Hatta neredeyse yarı fiyatına Howl 75 falan da var ( pcb kalitesi hakkında net bi bilgim yok ancak yarı bütçede ne olursa olsun tercih edilebilir diye düşünmekteyim) Ancak W75'e paranız yeterken gerek var mı bilmiyorum. Zaten önsiparişte şuan ve baya bi bekletiyor.. Eğer bütçeniz bu klavyeye yetiyorsa ve alırsanız bence kesinlikle memnun kalırsınız. Sırf şu klavyeyle yazı yazmanın verdiği hissiyat yüzünden 2 gündür forumda konulara yazıyorum